вторник, 9 октомври 2012 г.


Няколко стъпки към живот в петото измерение.

1.      Искреност – да бъдем прозрачни. Да уважаваме името си – когато даваме дума, да я държим. Ако има уважителна причина да не го сторим, да я кажем.
2.      Страст – да вършим нещата с вътрешна мотивация, плам и ентусиазъм, да не правим каквото и да било само от желание да сме политически коректни.
3.      Да не правим дълги планове и тънки сметки, да живеем в потока, давайки и получавйки според чувствата на сърцето, а не според някакви платежни схеми.(тук много от нас затъват безславно все още – толкова сме свикнали, че всичко трябва да има еквивалент в някакви точни пари, бройки и схеми, че забравяме за по-същественото – да плуваме в собствения си поток и да се радваме на нещата така, както се появяват.)
4.      Да съумеем да се разграничаваме от вибрации, които не желаем да допускаме до себе си без да спорим, да се борим и да осъждаме
5.      Да действаме с ясни и прости стъпки, без да се обясняваме, освен  ако не бъдем специално подтикнати към това; дори и в този случай обяснението е добре да бъде в позитивна и уважителна форма. Ако в много редки случаи се наложи да размахаме меча, е добре това да стане бързо и кратко, след което да се отделим и да полеем ситуацията с най-чиста прошка, приемане и любов.
6.      Да даваме глас на болките, страховете и всички негативни емоции, като ги облеем с любима светлина – виолетов пламък, Христова енергия. Най-добре е да го правим насаме или в присъствието на специализиран лечител, но не и да си изкарваме тези болки върху други хора, защото така захранваме с енергия егрегори, които не ни мислят най-висшето благо.
7.      Да поемем пълна отговорност за живота си – изчезват всякакви други виновни ниско-вибрационници, защото ние сме творците.
8.      Да не предсказваме каквото и да било, понякога може да даваме насоки, като уточним, че в момента настоящето и бъдещето са по-флуидни от всякога и всеки вариант може буквално за ден-два да се промени.
9.      Да оставяме винаги един малък луфт за промяна над сегашното си мнение и истина, да не се считаме за единствено и изцяло, завинаги прави.
10.  Да балансираме идеално всички творчески средства – дума, мисъл, чувство, действие. Да действаме във всеки момент от позицията на цялото, живеейки едновременно с всички чакри и свои аспекти, вместо да противопоставяме някоя част от нас самите на друга.
11.  Когато преценяваме някой друг човек, да се фокусираме не върху онова, което не е станало за момента, а върху добрите му страни и качества. Давайки му енергията на подкрепата, евентуалните „грешки”, които той наистина е извършил, ще бъдат много по-бързо „поправени”. Потокът на любовта и подкрепата дават много по-бързи и мощни резултати от критиката и наказанията. Разбира се – обратната крайност е да мълчим, когато нечие поведение ни наранява – добре е да покажем това по някакъв начин, за да сме изразили истината, но после бързо да се върнем към състоянието на любов.
12.  Да гледаме на другите хора като на нас самите – да се научим да се радваме на успехите им както на нашите и да състрадаваме на болките им, както ние бихме желали да бъдем утешавани и подкрепяни.
13.  Да се научим да приемаме мащабността си, силата и волята да променяме света, като в същото време разберем, че не държим отговорност за другите – единственият начин да постигнем тази промяна е като променим собствения си живот.
14.  Във всяка ситуация да впръскваме любов.
15.  Да обичаме себе си, дори тогава, когато не можем да изпълним ежедневно горепосочените 14 препоръки и да не взимаме никакви правила прекалено насериозноJ) Ангелска шега.

Няма коментари:

Публикуване на коментар