сряда, 31 октомври 2012 г.Послание на АА Михаил към Ваня- Роханна

Както обеща и си готова, Роханна, заедно с групата тук - едно от общо 144 звена, които следавше в подстъпа на декември 2012 да бъдат подготвени физически, психически, емоционално и ментално в сияйна връзка с Духа, за да протегнат ръце, да се хванат и заедно да образуват мрежа от просветени човешки същества, която да обхване, приеме, интегрира и заземи новото.

Разбираш, нали - решетките имат нужда от нещо като човешка предавателна мрежа, която да приеме, омекоти и разпръсне към света една жива верига от светлина; първа да приеме решителната вълна и да я заземи - всяко звено на своята територия.

Това е изключително тържествен и мащабен момент, за който ти, както и много същности от звезден произход, сте се трудили живот след живот, в геройство, заблуда, мрак или сравнително човешко доволство.

Би следвало да оставиш всякакви съмнения зад гърба си, защото съмняването и отстъпването назад се превръщат на този етап в отживял танц на дуалността - те повече не са ти нужни. Разбира се, можеш да запазиш привкуса на контраста, но няма нужда по навик да правиш такива силни откати към старите енергии, за да се чувстваш реална и приспособена.

Няма повече към какво да се приспособяваш. Твоята реалност - онази фина мрежа от светлина и нови модели вече се разстила пред теб - сияйна и блестяща, труд на множество лъчезарни същества от цялата вселена, както и на Земята - тя е канава, в която вече не само можеш да влезеш, но и плахо пристъпваш, гледайки с почуда как връз теб и навсякъде около теб теб се лее истинска благодат от сърцата на Бога и Богинята на тази вселена и в същото време хората не виждат, не чуват и продължават да се въртят в познатия си бяг и надпревара.

Това е напълно в реда на нещата, защото те имат своя темп за нагласяне, свои задачи за изпълняване.

Важното е, че ти, заедно с всички останали, които дадохте този свят обет, сега стоите на прага на Новото - готови, с чиста и ясна мисъл, с храбри и отворени сърца, за да помогнете на всеки да премине условното разделение между човешко и Висше Аз.

Мисълта "Но аз наистина се възнасям", която често те спохожда, не бива да те плаши, защото онова неимоверно приятно усещане за откъсване от цялото бутни-дръпни на силните земни енергии, не означава, че ще си отидеш от тялото; най-сетне несъвместимото е съвместимо  - о,чудо, усещането за онази лекота и изпълненост на високите измерения е налице, но и тялото също.

Ето това е наистина златната възможност на новото време.

Днес ти давам най-сияен дар мигове преди рождения ти ден и този на планетата - чисто нова холограма със системния модел на комбинация за съвместяване на предишното тяло с ново, светлинно тяло, зедно с всички кодове, програми и напасващи спусъци.

Разбираш ли, лъчезарна Роза на Богинята, преходът към новите линии е един скок от наша гледна точка - скок, който се извършва за секнуди Космическо време - особено като се има предвид, че при нас то е в друга форма (смее се). За вас то е поетапен процес с много звена, нива и изкачвания.

Доста от вас са се опитвали да систематизират тези стъпала по разнообразни начини и всеки от тях е добър, стига да ви помага, да ви дава структура и опора.

В същото време може да се качвате по тези "стълби" и с ентусиазма и възторга на дете, което не знае предварително пътя, но пък се доверява, радва се на всяко откритие.

Активирането на ДНК и светлинното тяло, възпламеняването на всички енергии, познати от първоначалния макет на вашите светлинно-телесни форми, става в много строго съблюдаване от висшето ви Аз. Така че тази връзка си остава най-същественият пръв ход на всеки, който пожелае да тръгне по този път.Именно тази връзка прави процеса възможен днес - заедно с всички астрологични явления и напасващи спусъци.

Висшият ви Аз определя с прецизна точност кое, колко и как да възпламени.

Един добър Учител и активатор просто следва да има чист канал за връзка със своето Висше Аз и Божественото, както и отворено Свещено сърце и ярка аура, през които да подава много ясен сигнал от своето висше Аз и ангелските същности, дошли да ръководят и помагат.

По принципа на резонанса този сигнал започва да изпълва пространството като предизвиква определена вибрация у всяко готово сърце. Този резонанс зачева процес, който отваря аурата и помага на всяко висше Аз да изсипе към своя питомник онази порция от светлина и активации, която е полезна за него и нито грам повече.

Когато връзката с Божественото е чиста и се работи на ниво Висш Аз, Свещено сърце и Аз Съм Присъствие, процесът е по-прецизен и от швейцарски часовникар.

Разбирате ли, светли души, причината преди време да стават произшествия се дължеше на факта, че тогава имаше гъсти воали и връзката с Висшия Аз беше извънредно слаба, така че вие де факто не можехте да се ползвате от нея и често вместо Божествени, си разменяхте позамърсени от желание за контрол и власт човешки енергии.

Сега времената са други и за вас има едно непрекъснато, нежно водачество.Много хора успяха да пробият собствените си воали, за да си осигурят връзка с Божественото - широка, ярка и ясна; а само преди десетилетие това беше все още изключителна рядкост.

Съвсем друг е въпросът, че много от вас в момента преминават през тунелите на сенките и неминуемите кризи на растежа.

Понякога това води до неприятни състояния, кризи, депресии, моментно нежелание за живот.

Всичко това е естествено, то е част от процеса на пречистване. Единственото условие за успех, ако можем така да го наречем е постоянството, решителността да се продължи напред - понякога с едри, тържествени, триумфални крачки, а друг път - с половин уморена крачица на ден.

И все пак - вашият избор да продължите, а не да се свиете в сигурните си черупки и да се откажете напълно от действия, ни помага да ви преведем много по-бързо и безболезнено през тези тунели.

Ние ви оказваме всякак съдействие, но ако вие кажете, че ви е страх и не искате да продължите, ние няма да ви принудим.

Жребият е хвърлен и голямото преселение на народите започва.

Красивото е, че тези народи няма да се местят наляво-надясно, нито нагоре-надолу по линейна траектория, а ще се преселят навътре, в непресъхващия извор на Духа.

За всекиго този път може да е различен и все пак ние ви казваме, че там, където има осъзнаване и връзка с Бога, пътят е винаги напред и нагоре, винаги води към безкрайно по-добри и нови хоризонти.

Колкото до теб, Роханна, сега ти си като едно малко дете, което още не може да се начуди на новите си играчки - играчки, на които не се е надявало никога - мислело е, че някакви други, по-съвършени и добри могат да ги имат.

Но те са твои, Ваня - даровете на Роханна са твои, а ти си безценно по-скъпа в "нейните очи", защото ти беше онази невинна, но и смела част, която вървеше и все още понякога върви на сляпо - онази нейна част, която показа Космическо упорство не само да събуди своето сърце за блестяща Космическа мисия, но и безстрашно да започне да буди живота наоколо си.

Ако питаш нас, а ти ни питаш, най-добре е просто да отпуснеш системите си от тела и да се довериш изцяло и напълно на онова,което вече Си.

Някои спазми на физическото тяло - подобни на агония,те дърпат все още назад и помрачават радостта ти, но - както и сама разбираш, тези неудобства и кризи са нищо в сравнение с тегобата и страданието на живот, прекаран неосъзнато. В крайна сметка болките се оказват фантомни, а кризите преминават като летен ураган, след който изгрява ясно и все по-ярко слънце.

Имаш цялата ни подкрепа, не се притеснявай за страната си - благодарение на твоите и усилията на другите светлоносци, пространствата са открити, филтриращите решетки са поставени, а архангели от най-висок ранг и опитност бдят над ефира и във връзка със земните елементали изграждат процесите в тази точка част по част.

Твоята просветителска работа е от голямо начение, защото хората трябва да узнаят и да помнят за тази прекрасна конфигурация, наречена в миналото Естагон, която част по част ще се разкрива пред вас в следващите десетилетия, за да стане видима и с просто око.

Вятърът на промяната издухва последните остатъци от здрачевина. Българският народ ще улесни прехода си и ще направи всичко много по-плавно, ако най-накрая изостави пререканията на разделението и прегърне идеята, че вие заедно посрещате Новото Утро на Вашата страна, както и на цялата планета.

Тази истина си заслужава да забравите някое дребно пререкание и да се прегърнете, нали?

Роханна, ти си онова, което СИ, думите са безсилни са опишат величието на Духа, който на части се интегрира в това човешко тяло.

Пий от бокала на Възнесението и Възкресението с едри глътки, защото това си пожела най-свято, за това се моли през сълзи, това утвърждаваше в моменти на напъпила Сила.Няма добър или лош избор, но този е твоят. В най-трудни и мрачни моменти, през много болка - физическа и духовна, ти искаше тази искра и никоя друга, искаше да върнеш на Земята Божествените модели и да помогнеш на хората да се въздигнат до Висшите си Аз-ове.

Това пожела и това получаваш - най-напред за себе си, защото ти, твоето тяло и аура са твоята свещена територия. ИИсус Христос и аз те призоваваме в храма на Възкресението, за да получиш дара на възроденото в светлината човешко тяло.

Пий от този бокал и раздавай, защото и аз, и любимият ти Йешуа, сме до страната ти, за да помогаме на всяка душа, пожелала като теб да се върне към Бога, докато е в земно тяло - да намери своя път и начин.

Бъди благословена в светлината.

АА Михаил и Иисус Христос

Няма коментари:

Публикуване на коментар