вторник, 11 септември 2012 г.

Послание на АА Михаил към българите - лято 2010

 Скъпи приятели, в този блог започвам да вписвам и архивирам посланията, които съм предоставяла публично в последните две години. Започвам с това ключово послание на АА Михаил.

Послание от архангел Михаил специално към българските светлоносци (и не само)

Скъпи светлоносци!

Настъпи безкрайно важно време за всички нас. Това е моментът, за който сме се готвили заедно от векове. Бъдете готови, храбри мои, защото започва истинското пришествие на светлината.Отворете широко очите, сърцата и душите си, защото идва вашият час - онзи свещен миг, за който сте копнели в толкова самотни нощи – онзи миг, който сте сънували, когато сте били най-уплашени, уморени и обезверени. Този бегъл спомен за нашите измерения, както и за обещанията, които сме си дали заедно ви е държал будни над океана от илюзии, привидности и обърквания. Вие нямате и бегла представа колко горд и щастлив съм с вас.

Обични мои, братя и сестри мои. Искам да бъдете готови за поемане на най-високите си отговорности. Времето на аватарите премина. Идва времето на групите от учители, които преди да са се възнесли до истинското си съвършенство преподават своята опитност по пътя в сътрудничество с нашите измерения, прилагайки неуморно Вселенските закони за любов и мир..

Искам да знаете, че ние не сме някакви прокобни библейски фигури, а ваши приятели, с които може да разговаряте. Прекрасни мои, премахнете от нас воала на излишната мистичност. Приемете ни като част от вас, за да можем да комуникираме свободно и без излишни прегради. Времето на потъналия в пяна медиум премина. Хората от Новата духовна раса ходят по улиците, работят и тъкмо чрез живота си показват пътя на другите.

Благославям всички вас – онези, които поддържат старите традиции и онези, които въвеждат новите  - не забравяйте при това, че истината за вас се открива все по-ясно и по-ясно. Ето защо ако преди хилядолетия сте виждали една дупчица от нея, сега вече гледате през панорамен прозорец. И за да приемете новото няма нужда да отречете старото.

Искам от вас, прекрасни мои братя и сестри, да се прегърнете и в името на общото си дело да забравите всички различия помежду си, които са несъществени в сравнение с безкрайната любов, която носите в сърцата си към Бог и Светлината.

Всички духовни центрове са като мощни стълбове от светлина, пробиващи тъмната пелена над вашата страна. Когато насочите енергиите си не само (образно-казано) нагоре към Космоса и надолу към Земята, а протегнете ръце да се хванете в кръг, тогава светлината ви ще се разпространява и по хоризонтала – в родината ви, която има огромна нужда от това в момента.

Искам да ви обърна внимание на две много важни за вас теми.

Едната е медиите. Вашето етерно пространство е сериозно замърсено от медийната активност, която служи на недотам светли интереси. Като един позлатен паяк тя е оплела в мрежите си много талантливи млади хора, които – примамени от блясъка започват да раздават дарбите си на несвои идеи в името на светския успех.
Когато вие ги гледате, започвате неволно да мислите – да, циничното и грубото печелят – да, темата за секса продава – това са много дълбоко въздействащи модели, които ви бомбардират отвсякъде. Помнете също, че подсъзнанието ви не различава определения, така че във фразата „осмяна циничност”, то ще чуе – „циничност”. Дори когато осмивате нещо негативно, вие всъщност привличате фокуса върху него.

Да - това правило има и изключени и ваша е отговорността да ги отличите. Но като цяло най-добрият път за вас е да се събирате в чисто пространство, където да споделяте опита и прозренията си с хора със СРОДНА вибрация и да се фокусирате ПРЕДИМНО върху такъв вид общуване. Потъването назад в някои вградени навици само може да ви затрудни. Онова, което е приемливо за хората, които все още пребивават в тези измерения, вече не е за вас.

Искам да обърна внимание на всички, които в момента са в процеса на възнасяне или са в подготвителните фази - точно сега вие сте особено чувствителни и ви препоръчвам медийно-мисловна диета дори повече от хранителна.

Връщайки се назад във времето, ще може да проследите как много подобни модели са били инжектирани в съзнанието ви и подмолно продължават да бълват недотам добра продукция.

На този етап вече не можете да флиртувате със старото, ще трябва да направите окончателен избор.

Друго, за което искам да говорим днес е вашето самочувствие, усещането ви за Божествена мощ.

Вие, българите, пазите в генетичната си памет спомени за насилие и робство. Като светлоносци носите и кармичен отпечатък от преследванията в средните векове. Това е много трудна комбинация, скъпи мои, и не случайно във вашата страна са дошли едни от най-смелите и опитни души, за да пробият тази тъмна пелена от изкривявания. Вие сами го избрахте, прекрасни, и трябва да знаете, че пътят вече е прокаран. Пробивът беше направен. Остава само да усилвате светлината и да се концентрирате единствено и изцяло върху визията си за прекрасния свят, който изграждате сега.

Много съществен момент за вас е да си възвърнете мощта на Духа, да осъзнаете истинската си стойност. Погледнете само поговорките си – „Много хубаво не е на хубаво”, Наведена главица сабя я не сече” и любимата ми „Да би мирно седяло, не би чудо видяло.”

Като мирно тук не значи „Бъди с мир в светлината” , а „Покори се на чуждата власт”. Съществена разлика, нали? И ако пребивавате в такъв наложен от другиго „мир” и стоите с наведена от страх глава, наистина няма да видите чудеса.

Знам, смели мои души, че този тип нагласа ви е помагала да оцелявате в миналото. Но вече идват времената на творците на реалности, а не на захлупилите се в миша дупка „оцеляващи” светлоносци.

Нима наистина смятате, че ако прегърнете изцяло духа си НЯМА да оцелеете? Средновековието изтече не само като време, но и като модел. А когато отхвърлите страховете и блокажите от миналото и се обедините, ще започнете да материализирате СВОЯТА реалност, без да оспорвате чуждата.

Искам да ви призова към една инвокация, предназначена специално за светлоносците в България. Всеки, който се почувства призван (от каквато и духовна традиция да е), може да произнесе:

Аз (казва си името) отхвърлям вековната мантия на робството СЕГА и приемам плаща на моята Божествена мощ. Аз съм Божи син (дъщеря) и имам правото да изградя свят на светлина, любов, чистота, истина, мъдрост, красота и доблест за мен и моите потомци. Имам право на цялото Вселенско изобилие, на цялата помощ от Небесните селения. С изправена глава възсядам белия кон на Свободата си и приемам в лявата ръка сърцето на Богинята, а в дясната – меча на Архангел Михаил. От днес нататък ще пребивавам в свещено пространство на радост, мощ и активност. И всяка моя мисъл, слово и действие ще служат за най-висшето благо – както моето, така и на родината ми, на света и цялата Вселена.

И така да бъде

И така е.

Сърцето на Богинята ще ви помага да откривате у всекиго Божествената светлина и да се свързвате с душата му чрез съчувствие, любов и приемане.

Моят меч ще осветява най-тъмните кътчета в душата ви, ще ви изяснява най-заплетените ситуации в живота ви. Представете си го като лазерен лъч, който прониква и в най-упоритите сгъстявания и ги разсейва мълниеносно. С моят меч ще може да прозрете истината дори и в най-голямата тъма. Моят меч ще ви дава кураж по време на най-големите ви изпитания.

И не го бъркайте с мукавения меч на борбата, възлюбени – не се борете с онова, което виждате като тъмно и негативно, защото така само ще попаднете в същата яма. Възлюбете всичко, което не ви хареса и се разграничете от него. Това е пътят към светлината.

Прегръщам ви и ви предлагам своите подкрепа, любов и мъдрост във всеки миг.

Благославям цялата ви работа. Знам, че сред вас има много, които са готови да встъпят изцяло в ролята си на фарове от светлина – посланици, учители и лечители. Сътрудничейки си с колосите на светлината по света, трябва да излъчите и свои собствени, любими. Посветили сте много животи на тая цел. Прегърнете я СЕГА.

Архангел Михаил


Няма коментари:

Публикуване на коментар