петък, 28 септември 2012 г.

За личните консултации

Обещах отдавна да дам малко повече информация за личните консултации и сеанси, които смятам да правя и вече започнахJ))

Можем да направим една среща, при която да поговорим и да зададете някакъв въпрос, на който вашите ангели, водачи и Учители да отговорят през мен. Усещането за докосването до звездното ви семейство е уникално изживяване – аз съм описала подробно пътя в книгата ми и няма да се спирам сега отново върху разказа, но ще кажа, че почти няма случай, който да е минал без сълзи на дълбока и проникновена любов от съприкосновението. Личната среща е много за предпочитане, тъй като - освен на конкретния текст, който е само 50 процента от цялото, аз съм добър проводник на вибрацията, а тя действа на много повече и по-дълбоки нива от чисто информационното съдържание на посланието.

По време на тази консултация мога да ви препоръчам и книги за четене, полезни за вас занятия и практики. Тъй като целият ми живот в това въплъщение бе посветен на вертикалното израстване, бих казала, че съм развила един много тънък усет и виждане за Пътя. Като човек, който живее в България, съм запозната с всички особености и евентуални затруднения, които следва да бъдат осъзнати и овладени.

Бих желала хората, които идват при мен да са най-вече мотивирани да заживеят по план А – най-високият вариант за живота им, който включва връзката им с Висшето Аз и преминаване през процеса на Пробуждане, Възнасяне, сливане със светлинното тяло или както и да го наречете. Това е моята специалност. Това включва пречистване на системите от тела, разширяване на канала и преосмисляне на целия ни светоглед.

Този процес безспорно води до едно благоденствие на всички – вече хармонизирани, балансирани и заредени с нови, Божествени програми, сфери на живота – здраве, изобилие, романтична и сексуална любов, работа, творчество, мисия.

Все пак това е работа мащабна – изисква се да изчистим наистина всичко старо и да започнем на ново ниво. На теория е лесно – мога да ви го опиша в три стъпки; на практика, обаче, това означава да развържем една по една хиляди стари връзки и да ги вържем наново. Наистина прецизна и отговорна работа. Бих казала, че именно тук съм развила своето Майсторство – виждам вече много ясно подводните камъни, защото сама вече се блъснах н тях и ги преминах, не че сега съм спряла – вече ви казах, че шоуто е риалити. Ascencion-Reality.

Бихте могли да направите само една консултация, която да ви даде нов поглед върху нещата, а можем да работим и с редовни сеанси, в които ще ви помогна чрез множество методи,  включително звукови, да погледнете навътре в себе се, да овладеете дълбочинните емоции, да поговорите с аспектите на душата си, да се освободите от старите програми, да заредите новите и още много.


Ето и няколко неща, които не правя.

 1. Не гадая и не отговарям на въпроси кое кога ще се случи, тъй като гадаенето противоречи на основната вселенска концепция, че човек сам гради бъдещето си. Все пак може да се дадат насоки и варианти.
 2. Не намирам предмети и иманета.
 3. Не лекувам физически болести директно.
 4. Не говоря с мъртви – случва се понякога да дойде съобщение от някой близък в отвъдното, но това става много рядко и с изричното разрешение на АА Михаил.
 5. Не правя каквито и да било магии – нищо, което да въздейства върху други хора, освен питащия.
 6. Не препоръчвам да идвате с въпроса: какъв съм бил/а в минал живот. Ако преценят – а това се случва все по-често, ангелите сами ви дават информациs  за някои линии и минали опитности, но това става в контекста на цялото – информацията се дава, за да погледнете панорамно на някой проблем и да го разрешите, а не за да се задоволява нездраво любопитство.
 7. При спешни случаи – а наистина такива са всъщност много малко в живота ни, предпочитам да пратя светлина и любов. Ако ще се започва сериозна работа, обаче, е добре да се знае, че това не е спешна помощ за един ден, а цял път за поемане – път, който носи блестящи дивиденти, но изисква и много смелост и постоянство.
 8. Не се занимавам с екзорсизъм, обсебвания, тежки психиатрични отклонения.
 9. Не обсъждам каквито и да е теми на лични съобщения – можете да се обърнете с някой конкретен въпрос за насока, но не повече. Просто нямам физическа възможност за подобни разговори. Който се интересува – може да разгледа профила ми – целият е пълен с информация.

Като цяло искам да работя с хора, които са готови да поемат отговорност за живота си, да се изправят над всички ограничения и стари модели, за да станат истински Майстори. Аз сама вървя по този път, така че всичко, което мога да ви преподам е изпитано и изстрадано чрез личния ми опит, не просто прочетено някъде.

Оставила съм и много послания във фейсбука, няколко видео материала – всичко това, за да придобиете усещане за работата с ангелите и мен самата като човек.

Като сила на въздействие бих обособила (не сравнила) нещата така:

 1. Групова работа – вече знаете, че правя ежемесечно такива събирания - там енергията е изключително мощна и се вдигат цели пластове наведнъж – нещо, за което преди се е работело с години, сега може да се изчисти за часове.
 2. Индивидуална работа с опитен Учител – тук енергията не е толкова мощна, но е по-обособена и индивидуализирана за специфичните нужди само на един човек.
 3. Самостоятелна работа – тя може да бъде много силна, защото тогава пък човек е сам, без никакви маски и външни дразнители, но при нея се иска много голяма вътрешна сила и добро разпознаване на различните ни пластове и енергии.

            В никакъв случай не твърдя, че не можете сами. Можете. Само че доста хора – като са сами, веднага влизат в старото русло, по навик. А в случая за известен период от време се налага да плуваме като сьомгите, нагоре по течението. И именно в този период – атой ще продължи далеч след 2012 г., вещ водач е повече от полезен.

            Нито пък целта ми е да си създавам фенове и последователи. Целта ми е да помогна на всеки да стане сам Майстор на живота си. А какво ще се случи – питат някои, когато хората наистина се научат на тези неща и вече престават да се нуждаят от Учители. Ами тогава ще се забавляваме – е моят отговор, защото ще сме цял екип от съ-творци, които ще градят вселени и прекрасни светове без край. Както правим „горе”. А сега започваме и ТУК и СЕТА.

3 коментара:

 1. За българи живеещи в чужбина има ли начин за лични консултации- не винаги е удобно да пътуваме до родината само за консултация,дори и да го искаме.

  ОтговорИзтриване
 2. Разбира се, че има възможност да го направим по скайпа, можете да се свържете с мен на профила ми във фейсбук - Ваня Стойчева, или по скайп - farielmorgana.

  ОтговорИзтриване
 3. Moiat Skype : irina.devries
  Shte se radvam da se svarzem,
  Pozdravi,
  Irina

  ОтговорИзтриване