понеделник, 15 октомври 2012 г.Отворено писмо-комюнике до всички.

Здравейте,

Искам да обобщя и влея още едно ниво на светлина в ставащото по света и у нас, както и да разсея някои остарели схващания относно работата със Светлината.

По Земята, както и във фините светове кипи радостно оживление и подготовка за новите приливи до края на годината. Тази подготовка се осъществява чрез едно непрекъснато енергийно-информационно предаване на топката между Служителите на светлината, които са във физически тела и онези, които работят във фините светове.

Като цяло в момента всички Служители на Светлината от групата 144 са готови да застанат тържествено на местата си, за да обединят - всеки сам по себе си или чрез групата си, цялостната светлинна мрежа около земята.

Както има светлинни решетки около планетата, така хората също създават в самия етер още една по-близка структура, която се образува от хармоничните модели на техните просветлени съзнания и повишени светлинни коефициенти.

Събирането на тези 144 означава, че жребият е хвърлен - моментът е настъпил, достатъчен брой хора са пожелали "отдолу" този преход да бъде извършен, следователно мрежите започват да бълват периодично все по и все по-фина и интензивна светлина.

Нещата дотук като че ли ги знаем, новото (е не е всъщност ново, но е на дневен ред), е това число 144, което ми се повтаря непрекъснато - такъв брой единични хора или групи от хора е трябвало да бъдат напълно готови към този етап с пречистването, за да могат да поемат новите мощности. Тъй като това е факт, можем да обявим още един радостен миг на решителна крачка напред.

България е един от мощните енергийни генератори на планетата. Както знаете, лично аз се занимавам с една конфигурация, която свързва три портала на Божественото триединство - Майка, Баща, Син, като основните точки са в София, близо до Варна и Бургас, а в центъра - малко под Габрово, възстановяваме един от най древните гейзери от виолетов пламък, както и портал на високоспектърна светлина от създателя.

От 29.01. тази година бяха обявени няколко пика на светлинна енергия у нас, които са от най-високите по Земята. Представете си го като звукова графика, в която децибелите достигат определен пик (само че в нашия случай няма изкривявания.) Това се случи още на няколко пъти и бе тържествено потвърдено от АА Михаил, който в едно от посланията през мен каза, че обича еднакво всички точки по земята, но една от специалните му задачи е тук, по тези места.

Какво се получава - от тези активирани портали, които се свързват с пресечни точки в мрежите-решетки над земята, (не са само тези активираните места в България има много други, над които работят колеги - поклон!) започва да тече силен поток и в двете посоки - от ядрото на земята нагоре, и от мрежите към ядрото на земята. Тези потоци биват внимателно регулирани от архангелските същности, които се занимават с това във високите измерения, защото приливите на енергия трябва да бъдат съобразени с реалните условия в 3 Д. Ако масовото ни съзнание не е готово за тази промяна, тя може да се окаже рязка, смазваща и шокираща за много хора. Въпреки това - веднъж започнал, този процес не може да бъде спрян. Така че със собствения си растеж и светлинна работа ние изключително улесняваме процеса не само за себе си, но и за всички останали.

Ето защо е толкова важно непрекъснато, кротко, търпеливо и благо да се обяснява какво става; ето затова е толкова важно всеки от нас непрекъснато да работи по любимия си начин върху себе си, да повишава осъзнатостта си. Колкото по-бързо оставим миналото назад, толкова по-добре за всички.

Сега искам да разсея и малко облаци по отношение на светлинната работа. Както знаете, периодично обичам да похваля накой колега.Вчера бяхме цял ден с Михаела Петрова, която ме запозна с прекрасната  индивидуална работа, която върши и изнесе чудесна беседа на тема: "Защо се страхуваме от медитациите", а аз бих добавила моментално и "Светлинната работа."

Това, което тя каза, аз го знаех така или иначе, защото го бях преживяла многократно през себе си, но лекцията обобщи и синтезира нещата по един прекрасен начин и ми даде нова яснота по въпроса защо толкова хора хем го искат жарко, хем на моменти видимо се стъписват. Сега ще съчетая нейната с моята опитност и ще обясня, че много от нас имат мрачни спомени от интензивни медитации и несполучливи опити за работа със светлина през тъмните векове.

Тогава воалите са били много гъсти и достъпът до светлината - изключително труден. За да станат нещата, е трябвало духовните последователи изцяло да се отделят от светския живот и да прекарват дни в изнурителни за тялото и психиката упражнения. Някои не са издържали и са подлудявали, други са решавали да се върнат към светското. Трети са имали проблеми с електрическите тела, които просто са прегаряли.

В клетъчната ни памет се крият и спомени от "веселото средновековие", в което на прекалената лековита способност, красота, възможности, енергийна работа се е гледало с лошо око, а служителите на Светлината са били не само убивани, но и дамгосвани с ужасно чувство за вина, срам и греховност.

Спомнете си и 19 век с неговите готически ужаси, Дориан Грейовци, вампири и спиритически сеанси, по време на които медиумите биват обсебвани, излиза им пяна на устата, облива ги хладна пот, конвулсии, понякога припадат.

По пътя ни стои и мрачното наследство на лошо контактьорство с астралните светове, както и толкова любимите на човечеството магии и въздействия. Страхът да не се получи нещо подобно ни кара да се спотаяваме и да не разкриваме светлината си. Забавното всъщност е, че по-голямата част от тези неща не съществуват на друго място, освен в ума ни. Инквизиция вече няма, но често наблюдавам как някой колега като каже нещо "еретично", се оглежда несъзнателно да види няма ли да дойдат конклавите.

Светлината и пътят са прокарани, но за да се възползваме от тези нови възможности, следва да преминем през собствените си отпечатъци от минали блокажи и страхове. Това звучи ясно на теория, но когато се случи на практика, усещанията не са хич забавни. Приемете го, обаче, като болен зъб, чието изваждане ще ви облекчи неимоверно.

Искам да ви напомня, че наистина сме 2012 г. - тази седмица планирам да напиша материал със заглавие "2012 не е просто една астрологическа година, а космическо явление, което ще продължава много напред."

Искам да ви напомня, че воалите почти ги няма, ангелите са по-близо до нас от всякога, в Акашите вече се влиза лесно и безпроблемно, всички добри каналджии говорят в пълно съзнание, с радост, чувство за лекота и хумор, без каквито и да било странични ефекти; астрални плашилища и магии има, но не си длъжен да минаваш през техните светове, защото смели и всеотдайни Служители на Светлината вече са прокопали канали за нас - проходи,през които можем да имаме директна и непрекъсната връзка с фините светове, минавайки караконджолниците "метър."

Не подканям да бъдем безотговорни, припряни или истерични - това наистина може да доведе до преумора и ненужни усложнения по пътя. Слушайки телата си, много бързо можем да си определим собствено темпо на растеж. И все пак съм длъжна да разсея мъглите и да ви напомня - макар и много плавно и предпазливо, на този етап няма как да не работим с всички светлинни енергии. Тези честоти вече са заземени, те са част от цялото. Те въздействат така или иначе. Преди сме се опитвали да се надскочим, за да прихванем някоя искрица, а сега светлинните вълни неспирно ни обграждат. И щем не щем, ще се наложи да се приспособим. Преди сме скачали като кенгурута към светлината, а сега понякога се крием свенливо от нея. Забавно.

Наистина е възможно и дори напълно естествено да получим някоя лечеблна криза при работа със светлината - аз също съм имала много подобни. И многократно потвърдената от личния ми опит истина е, че след всяка такава криза идва нова лекота, много нови подаръци и ново просветление.

Както знаете, аз съм смел опитен заек и ви казвам, че няма страшно. Сега вече може. Сега вече не е опасно. Просто спазвайте един общ фон на благост и баланс, дори сред някоя турбуленция, и Висшето ви Аз много бързо ще ви отведе от дискомфорта с нов подарък в ръчичките.

Ако има някакво емпирично доказателство за това, че всичко ставащо е истина, то това са енергиите на светлината. Моето тяло никога не е провеждало такива енергии досега (други човешки тела, за които помня през вековете също не можеха.) Усещанията за вибрациите, светлинните потоци, бълбукането, експлозията на сърцето, когато бъде докоснато от любовта - това е моята космическа мечта, сбъднат сън и лелеяна цел и няма да се уморя да го утвърждавам, защото то е и моята изстрадана истина.

Моля ви, нека се погрижим за България. Знам, че много от вас минават през изключително трудни лични периоди, това е част от процеса на раздяла със старото и преминаване към новото. И все пак не забравяйте нещо, което прочетох за пръв път в Нийл Уолш, появява се в септемврийското послание на Стийв Родър, а аз съм го изпитала на свой собствен гръб. Когато ви е най-тежко, помогнете на друго човешко същество. Пробвала съм го ен на брой пъти. Работи.

Стийв Родър също ни напомня, че много от нещата около нас въобще не потвърждават истините, които искрят в сърцата ни. Това също е временно, но със сигурност много от нас имат известно очакване такова невероятно явление да бъде съпътствано от малко повече светска грохотевица.  Но както и да изглеждат нещата отстрани, трябва винаги да помним, че имаме господство само над собствената си аура. Ами нека я държим чиста и сияйна, пък оттам нататък да става каквото ще става.

Освен над аурата и телата ни, всеки жител на една страна има суверенни права на съ-творец във фините структури. Това не значи, че можем да правим каквото си искаме, означава, че можем да изберем нещо чисто и свято за цяля България, след което да го отпуснем с пожеланието: "Да стане онова, което е за най-висшето благо на всички."

Втората половина на октомври и ноември са много важни за балансирането и стабилизирането на структурите под, в и над страната ни, както и подготовката им за големите вълни през декември. Затова ще препоръчам на всеки от вас да прави следното крайно просто, но ефективно упражнение:

"Застанете в сърцето на България, помолете Духът ви да ви заведе там. Вдигнете ръце към небето и поемете светлина от Създателя - нека Висшето Аз ви ръководи и регулира притоците на енергия към вас. След това спуснете ръцете до нивото на сърцето. Отворете Свещеното сърце и го изпълнете с прииждащата към вас светлина. След това от него спуснете лъчи към всички възможни точки в България по всички посоки. Усетете как с огромната си любов към нашата страна захранвате всяко кътче на България, всеки човек - вие сте вещ ръководител на всички тези нишки - интуитивно знаете къде да добавите повече светлина, а къде да отнемете, ако има излишък на енергия. Ако процесът продължи твърде дълго и ръцете ви се уморят, отпуснете ги. Когато свършите ги вдигнете пак прави нагоре. Представете си как вие сте огромно същество от Светлина, което прави връзка от ядрото на земята към най-високите измерения. С връхчетата на пръстите поемете най-фини честоти, след което с решителен, но плавен мах "разделете" мъглите над България - всички онези егрегори, които все още владеят милионите безценни искрици-души, които са решили да дойдат тук като хора. Вие не се борите с тези егрегори, просто разделяте мъглите, за да откриете ясен и чист път за всеки. Заземете светлината спокойно.

Упражнението ще ви отнеме не повече от 5 или 10 минути, ако много се вживеете. Но аз ви уверявам, че то ще е от изключителна полза за вас самите - защото всеки път ще си спомняте, че не сте беззащитна пионка, а могъщ властелин, всеки път ще зареждате себе си с мощна светлина, а ще бъдете от неоценима помощ и за България - всяко такова упражнение стабилизира всички фини и земни структури и помага на целия български народ да мине през прехода безболезнено.

Напомням ви - всеки път, когато прочетете някое предсказание, което ви плаши, отидете в тази медитация и си спомнете, че в настоящата флуидност няма нищо твърдо предначертано, че не сте длъжни да слушате ничии чужди представи за явлението 2012, а че можете сами да се включите в този процес като пълноправни управници, каквито наистина сте - стига да си спомните.
Няма коментари:

Публикуване на коментар