неделя, 13 януари 2013 г.

За смелостта да вървиш по собствения си духовно-творчески път.


Когато попитали Жана д'Арк как така не се страхува да прави онова, което прави, тя отвърнала: "Но аз съм родена за това."

Това чух в Кюстендил от устата на един прекрасен лектор, минути преди да започна аз самата. По-късно, на път в колата моят светлинен колега Милуш каза нещо знаменателно: "Преди хората е можело да кажат само малка част от истината и за това са ги преследвали, гонели и убивали жестоко. Сега ние можем да направим толкова повече и без тези опасности, трябва да сме много щастливи и благодарни."

Вярно е, че апоследък наблюдавам силно активиране на противодействащите сили. От много страни хората, които искрено искат да се развиват духовно и да предават истините нататък, се оплакват, че са атакувани, наричани тъмни, сектанти, вещици, алчни, шарлатани - или нищо не могат, или провеждат твърде силни енергии и какво ли не.Виолетов пламък за тези епитети и нататък:)))

Вероятно има причини за това, тъй като тия са колективните сенки на човечеството, които в момента излитат в светлината за промяна и освобождаване. Това не е процес от днес за утре, той ще си вземе точния период, но в крайна сметка тези сенки ще напуснат земята.Те крещят много силно, но пък не са истински. Разбирате ли, приятели - инквизиция вече няма, няма преследвачи. Всеки може да каже своята истина, да напише своята книга и издаде своите дискове с творчески продукти. Това е просто едно провеждане на вибрация. И всъщност всеки го прави - всяка книга, всеки албум, всяко творение. Но каже ли се, че нещо е свързано със светлината, моментално излиза прастарата парадигма.

Вече има много хора, които са провели най-високи истини от висините и в същото време са ги въплътили в напълно законно, признато житейско занятие. Нийл Доналд Уолш, Рона Хърман, Стийв Родър, Лий Каръл и много други творци - дори да не канализират, а просто да пишат своя, творческа музика или литература  - те са успели да съчетаят финото със земното и никой не ги преследва за това. Всъщност - не е точно така, били са сатаносвани и те - но от цялата тая дандания този път нищо лошо не се е получило - данданьорите са си свиркали, а Нийл, Лий, Стийв, Рона и другите творци са си писали книга след книга и са си правили занятията. И слава богу, приятели - та има ли душа, обичаща езотериката, недокосната от "Разговори с Бога", да речем - истински фундамент на Новото Време.

Да, от личен опит знам колко са разтърсващи тези страхове, но пък не е ли добре да се замислим - истински ли са те? Или буря в буркан, бутафорно излизане на вече отживели времето си конфликти.

Нека бъдем толерантни към хората, които се плашат, защото е истина, че през вековете е имало и много злоупотреби с власт от всякакъв характер.. Но тези времена отминават.И няма да се върнат никога повече - не и на Земята. А енергиите, любовта, усещането за полет и екстаз само нарастват.

Наричат ви куку (за мен това е почетна титла), но защо? Защото говорите за въз-раждане, любов, активиране на ДНК, дълъг и радостен живот, излъчвате благодат, състрадание, благородство, смелост, чест? Това ли е изкукалост? Аз харесвам искрено думата откачен. Защото това си е вярно. Досегашната мрежа наистина не е поддържала тези вибрации като основа на живота. Затова сме се откачили от тях и сме се закачили на нови. В старите за норма се счита грубостта, арогантността, циничността, нездравословния живот, непрекъснатата борба и страхът...ако се вайкаш и тревожиш ежедневно за щяло и нещяло, никой няма да те нарече куку.

Е нека тогава сме от-качени и не-нормални. Мен всъщност отдавна такива епитети не ме засягат (освен мъничко понякога:)), но искам да напомня и на вас. Не сте сами, както си мислите, много хора искаме да се върнем към нормата...но не наложената от матричните структури, а Божествената.

И ако ви е страх, че някои около вас няма  да искат да поддържат такъв висок стандарт на вибрации (именно от страх, че няма да се впишат в нормата), то не се оставяйте да бъдете разколебани.

В един такъв момент, в който видях, че духът ме дърпа към едно вибрационно място, а голяма част от познатите ми остават на друго, Михаил - пернатият батьо, ми рече: "Всеки път е благословен. Нека хората си изберат техния, а ти върви по твоя."

Ето какво прочетох и у Рона Хърман - "Разкрити Космически истини." Пак ченълинг на батьо (Михаил де, архангела)

"Много важно е да не се оставите да бъдете повлечени надолу по спиралата на страха и негативността, които се насъбират в колективното съзнание на човечеството. Следва да сте усърдни в решимостта си да останете центрирани и фокусирани в своята лична визия за бъдещето. Не позволявайте на другите да ви отклонят от пътя ви чрез фалшиви призиви за дълг, както и стари връзки, които ви свързват все още с илюзията на третото/четвъртото измерение.

Знайте, че ще има хора, които ще идват в живота ви, опитвайки се да ви обезкуражат да не вървите по вашия път, докато вие се придвижвате все по-напред по спиралата на възнасянето; ще има и такива, които ще оставите назад, докато се гмурвате все по-дълбоко в пластовете на просветлението. Не съдете. Благословете ги и им разрешете да следват пътя си, но не им позволявайте те да ви отклонят от вашия. Хора като вас са авангардът - онези, които са достатъчно смели, за да пристъпят напред и встрани от масовите вярвания на третото/четвъртото измерения. Позволете на визиите, които ви изпълват понякога да излязат напред и изразете думите на мъдрост, които често витаят из умовете ви."

И тъй - ако смътен сигнал или мощен поток ви води към онова, за което сте родени, помнете, че вече няма страшно (освен в умовете ни) и че най-голямата тръпка на Духа е да преодолееш себе си и да пристъпиш в непозната територия, дори и само за да донесеш на някоя близка душа вибрациите на безпределна радост, изобилие, утеха. Струва си усилието.

В края да деня, че и в началото, всичко е любов и всичко е едно, И все пак - тъкмо в името на тази любов имате пълно право да си създадете собствено пространство, пълно с животрептящи, нежни, благи, хармонични, любящи вибрации.
Няма коментари:

Публикуване на коментар