неделя, 7 август 2016 г.

За Левския скок или да имаш всичко - порталът 8.08.2016Къде сте, храбри сърца – лъвският пай е пред вас.

Периодично пред вас се отварят огромни врати с арки. Те ви призовават да навлезете през пределите на времето и пространството в нови измерения на съществуване. Първоначално това усещане е много фино, то идва като екстаз, като чувство за неизмерима победа и награда. После се връща ежедневието с неговите повинности и вие попадате в света, който се движи няколко линии назад във възприятията си от онези от вас, които са преминали вече пределите.

Това жонглиране между две и повече реалности, понякога е много изморително за вас, тъй като вие пиете от екстаза на Божествените водопади, но в същото време – встъпвайки отново в основната си реалност, не виждате промяна. Понякога дори болежките, които целите с какво ли не, упорстват и упорстват. Тогава ви изглежда, че не сте никакви Майстори. Че не можете и едно елементарно нещо да промените, защото не знаете как. Та камо ли цяла планета да възродите.

Днес ние искаме да ви подскажем, че е добре да уважавате всичките си възприятия, както и да ги изследвате щателно.  Една част от вас ликува тя знае, че сте Майстори, че цялата тази възнесенска епопея е истина, а друга е заседнала в гънките на миналото и не може да помръдне напред във вярванията си.

Процесът, който се извършва с вас е наистина епохален. Тези части, които все още са инертни, са прашинка в сравнение с величието на Висшия ви Аз и все пак те са истината на Земята, изпитвана хилядолетия, просмукана във вас от гените на прадедите ви и крясъците на медиите и егрегорите наоколо. Гонитбата за мерки и цифри от всякакъв характер е толкова вградена във вас още от училищните оценки и всички повтарящи се след това формати с журита и цифри за награда, че вие автоматично продължавате да търсите количествени показатели, вместо качествени.

Понякога именно хората с най-много външни ограничения постигат най-голям напредък, защото те се обръщат към Бога и изживяват любовта му така, както малко напълно здрави и успешни хора могат.

Ако имате все още някакъв недостатък - пристрастяване, болежка, ограничение,  несбъднатост - благодарете им, защото те са част от вашия път и ако все още не е настъпил изцелителен ефект, причините са две – 1. Постигнатото на фин план все още набира материя и 2. Мандатът на ограничението не е приключил – т.е. по преценка на Висшия Аз вие напредвате по-бързо именно чрез това ограничение, защото то ви пречи да заседнете в тресавището на самодоволството и ви тласка неизменно напред през различните практики и учения за Просветление. Понякога по-голямата победа е в това да изживеете пълното щастие независимо от моментната си ситуация, защото именно това е апотеозът  на духа. Победата на жената, която – независимо от модата се изживява като красива, преставайки да гони съвършените размери. Победата на мъжа, който изоставя борбата и открива Силата на Сърцето.  Това е победата на човека, който – дори с немощно и болно тяло, успява да издигне една цяла империя на духа.

Днес обаче е поредното ви издигане през Лъвската врата. Затова ще говорим за Интегралния Успех, който включва и Дух, и Материя.  И за пореден път ще ви предизвикаме – готови ли сте да направите Левския скок, да получите Лъвския пай? Смятате ли се достойни? To have it all? Да получите всичко? При това с едно ново качество? Ново качество на здравето, на отношенията, на любовта, на изобилието, родителството, творчеството?

Ако е така ще ви помоля да застанете пред една импровизирана стартова линия за скок, да затворите очи и да почувствате цялата си съпротива. „ Но аз не мога да скачам, това не е за мен – не съм атлетичен, много ми се насъбра, е сега защо трябва да се скача?”

Сами разбирате, че тук става въпрос за един качествен скок в еволюцията и разбирането. Този скок е ваше дело - ние помагаме, но вие го правите.  Ето защо активациите могат да останат като спукани балони около вас, ако не действате според енергията.

Който се чувства призван, може да си повтори:

„Готов/а съм за голям скок в моето развитие  Готов/а съм да разширя представите за себе си, да поема по-голяма отговорност, в по-голяма лекота, да се обявя в още по голяма степен, да разкрия още повече красотата и чистотата на Духа си. Готов/готова съм да имам всички дарове на Висшия си Аз и да ги използвам за всеобщо благо .

Готов/готова съм за голямата любов, за великия съюз на Ин и Ян с мечтаните му плодове, за блаженото изобилие, за здравото и гъвкаво тяло, за любимата работа Готов/а съм за най-сладкото усещане за сигурност, уют и топлина, готов/готова съм за своя Нов Дом във всяко едно отношение. Готов/а съм да поема мисията на живота в ръцете си и да пресътворя Себе си на материалния план с помощта на ангелите и Бащата/Майка Бог. Готов/готова съм на нови приливи на Просветление и Безусловна любов.

С помощта на АА Михаил изисквам лъвския си пай, заслужен и изстрадан през множество животи. Отварям вътрешните си пространства за енергията на Лъвската Сила на 8.08.2016."

Лъвът е ваш национален символ, любими - в кръвта ви е да бъдете силни, но и благородни. За онези от вас, които се боят от силата на едно кръвожадно животно, помнете, че на езотеричен план тази енергия изглежда по друг начин. Лъвската сила знае как да се изяви чрез огъня, как да заблести с яркост и сила, как да огрее пространства, без да вреди, с осъзнатост и куртоазия.

Идва още един миг, в който следва да сложите короните и плащовете на Светлинното си достойнство. Отворете се за енергията на деня и усещайте индивидуално – каква промяна ви предстои, и то за добро? Изпълнете се с тази любов, вяра, доверие и упование, защото това е най-големият ви капитал в света на постоянните съмнения.

Изправете се – горди, силни, осъзнати. И помнете, че дори лъвовете се събират. Бъдете сами в себе си опора и стълб от светлина, но намерете начин да умножавате силите си, защото именно когато хората се обединят в енергията, настъпват най-ярките и бързи ефекти от цялата ви работа. Заедно в светлинните ви занимания, вие постигате много по-бърз успех, защото – дори с много по малко единици, Обединените сили на Светлината излъчват много по-силна яркост. Това е мощта на Просветления човек. Вече е време да го осъзнаете и  използвате с максимална ефективност.

В света на Духа няма голямо и малко. Но във вашия има. Затова от ваша гледна точка ще изглежда все едно ви предстои да бъдете по-големи от сегашния ви аз. Всъщност ви предстои просто да бъдете Себе си. В простота, лекота и единство с Бога.


Аз съм ваш, във всеки миг. Призовавайте ме и ще ви помагам, с любов, преданост и пиетет пред смелостта ви.

АА МихаилНяма коментари:

Публикуване на коментар