вторник, 18 ноември 2014 г.

ИИсус Христос и Мария Магдалена за сексуалната енергия.

Възлюбени,

Осъществяването на всеки план става поетапно. Поетапността, периодичността, постепенността са все още възприятия, свързани с времето. И макар вие наистина да се превръщате в многоизмерни същества, тези стъпала са все още необходими на по-приземените аспекти от психиката и физиката ви; те са вашето майсторско измъкване от ограничаващите примки на вашите стари вярвания.

Всяка информация първо се приема чрез вашите интуитивни центрове и – след като бъде възприета и отчетена като вярна и своя, започва грандиозният процес на нейното материализиране и изживяване през физическото тяло.

Една такава енергия, която първо се събужда плахо, а след това започва да надига все повече криле, е вашата Божествена сексуална енергия.

Със сигурност и аз, и Магдалена представяме на Земята (нарочно не говорят в минало време) тези Божествени кодове на дълбоката свещена сътворителна енергия – Ер –Шех - Са. Вие можете да я наречете и по ваш си начин. Може би тя ще ви се представи с друго име, което да резонира най-силно за вас и вашата лична история.

Онази част от учението ни, която беше свързана със сексуалната енергия като трамплин към възвисяване на тялото и създаване на нов вид поколение със сигурност беше прикрита от официалните канали на информация, но тя така или иначе бе проведена чрез ред дълбоко скрити проходи, символи, притчи. Определен брой души се прераждаха на земята в различни периоди с една едничка цел – да предадат и продължат част от това наследство.

Сега това наследство на дълбоката сексуалност, идваща от сътворителните лаборатории на Източника, започва да се възражда отново във вас като енергия и модел за преизграждане на вашите тела.

Вие виждате в телата си само биологията – тленната част, която се поддава на влиянията на времето и на купища невероятни заболявания. Да, невероятни са от наша гледна точка, защото кой би се наел да съчини такова нещо? И все пак всичко това е факт. Някъде, на някакво ниво от вашите вярвания, физическото тяло за вас е безкрайно уязвима, податлива на разрушение и деградация структура. И колкото и да се опитвате да преборите това ваше вярване, егрегорите, реалността около вас непрекъснато потвърждават и затвърждават тези модели.

Не забравяйте обаче, че в основата си вашето тяло е и извънвремево-пространснтвена субстанция. А основното ядро е дори извън субстанцията и енергията. То е вакуум, който бързо може да бъде изпълнен с всяка чиста мисъл, която е идва от вашите висши аспекти.

Докато всичко това вече не е толкова неразбираемо за разума ви,  вие виждате чистата и ясна Божествена логика в тази истина, то човешкия ви аз се затруднява да я материализира ежедневно. Трудността идва не от някъде другаде, а от онази част, която все още изживявате като път – провирането сред множеството ваши собствени бариери, суеверията на трето и четвърто измерения, печатите на срам, вина и недостойност, които все още дремят дълбоко във вас.

Сексуалната енергия Ер-Шех- Са (която ти по свой начин нарече Еуфир) е съществувала от векове на Земята. Тя е била позната и на лемурийци и на атланти, както и на светлинни раси, съществували преди, след и извън тях.
Повторното й възбуждане, заедно с поредицата от отваряния и вливания на Космическа енергия по тази тема, подсилва физическата част на Възнесението.

Когато една божествена енергия започне да се влива и изразява чрез физическите органи, тя се превръща в плът и кръв, в земна субстанция, в нов живот.

Онова, което малко хора знаят е, че именно сексуалната енергия издига тялото към Космическите енергии, за да направи Възнесението възможно.

Моето собствено възкресение не беше само преобразуване в светлинно тяло, както мнозина смятат още. След онова, което наричате мистерията на Голгота, аз се пресътворих отново на няколко нива и в едно от тях беше все още в плът и кръв, но с нова светлина. И точно за 
Възнасянето в плът и кръв тази свещена енергия е алфата и омегата.

Тъкмо в дните, които много от вас изживяват  като вливане в честването на моето Рождество, аз искам да възродя тази енергия, която да роди Новите Христоси във вас и в децата ви.Не приемайте всичко това отново като порив към грандомания, а като естествен ход на еволюцията.

Защото сексуалността, която ние предаваме в момента ще помогне на пламъците близнаци да осъществят своята задача, а тя е да приемат, заземят и пресътворят Свещения сексуален огън в нова плът и кръв. Това идва като благоволение и като нов прилив на улеснения пред тези двойки. В същото време именно вливането на тази енергия предизвиква дълбоки личностни кризи и мощно излитане на многовековни миазми, злоупотреби, болки и травми, свързани със сексуалността.

Нека всеки от вас реши дали иска да допусне тези честоти в себе си, дали да позволи на тялото си да изригне в този пламък, помнейки, че енергията образува плът, а доколкото и обратното е вярно, то е вторичен тласък. Първичното е енергията, светлината, вакуумът, Бог.

Онези, които изберат да сложат себе си в този гейзер и водопад едновременно, ще почувстват Рая и Ада в себе си, докато тези две земни понятия не се обединят в едно ново разбиране за любов, обхванала и въздигнала греха, екстаз, обхванал и издигнал ограниченията, телесно сливане, обхванало и издигнало инстинктите и порока.

В тези дни, в които чествате Раждането на едно ново съзнание на Земята, аз ви водя към ново разбиране на сексуалната енергия. Защото непорочното зачатие не означава безтелесно зачатие, а зачатие във физиката, но извън печата на първородния грях.

И ако вие искате да чествате много Рождества, чествайте тази енергия, защото без нея няма съзидание, зачатие и раждане.

Чествайте я със смирение и чистота. И помнете, че докато предишни епохи можеха да определят чистотата единствено като въздържание, сега вие можете сами да държите руля и ако се въздържате от нещо, то да не е винаги и непременно въздържание от любовта, в която и да било нейна форма, а дълбоко приемане, трансформиране и просветляване на изкривяванията, свързани с физическата й проява.

Бъдете благословени по този път, защото благодат небесна лее се над вас, и с песен, и в екстаз, душата ви полита към нови пориви незнайни,  дълбини потайни, откровения омайни.

Тук сме моята възлюбена Ма- рия от Ма-гдала и аз,  който чествам своето прераждане във вашите тела. Тук и Сега.

Чествайте и вие.

Мария Магдалена и ИИсус ХристосНяма коментари:

Публикуване на коментар