понеделник, 10 юни 2013 г.

Вие наистина сте господари на здравословното си състояние. Послание от Бог.Наистина ли човек може да бъде господар на живота си? Ние ли управляваме здравето ни? Ами всички неизвестно защо болни хора? Сами ли са си поръчали такива нещастия? Защо някои хора страдат толкова тежко от здравословни проблеми, дори когато живеят съвсем разумно?

Много исках да зададеш този въпрос, лъчезарна моя. Наистина, ти се радваш на завидно здраве предвид всичките сложни обрати, трудности, тъги, мъки и препятствия, през които трябваше за минеш. Разбира се - предстоят още много иновации, напасвания, изчиствания и усъвършенствания - пожелани от дън сърце от самата теб, но ти имаш мъдростта, вътрешното усещане и разбиране за тялото.

Трябва да осъзнаеш, че холистичният подход е сравнително ново явление за Земята. Всъщност винаги е имало хора с такива умения, но те са били малцинство. Сега лека-полека процентът на индивидите, които наистина могат да усещат и управляват физическите си обвивки неимоверно нараства.

Предишните поколения обаче бяха обучавани да живеят силно разделени от телата си - те градяха успеха, имижда, кариерата, предимно в главите си - задъхани в пренапрегната борба за външни ценности, за много от които и душата, и тялото им всъщност нехаеха.

Свикнали да пребивават изключително в тревогите на ума, хората не само започваха да живеят нездравословно, но и да губят каквато и да било връзка с физическите си обвивки.

Тялото винаги дава сигнали – винаги! Така че оттук нататък човек наистина ще може и сам да контролира леките си неразположения. Това няма да отмени вашата традиционна медицина, но ще я вкара в едно съвсем ново русло - ще се създават все повече и по-фини апарати за превантивна прогностика и терапия – т.е. прогностика и терапия, които разпознават и започват да третират етерно-емоционалното неразположение, без да чакат то да се превърне във физическо поражение.

Традиционната медицина също така ще се съюзява с все повече и повече алтернативни методики, като подходите към пациентите ще стават холистични - след строго координирани наблюдения и изследвания, ще бъде прилагана комбинирана терапия; дори ако се налага да се започне с някакви лекарства, то крайната цел ще е те да бъдат спрени в подходящия момент, а не човекът да бъде осъждан на доживотен режим от вредни за тялото му медикаменти.

Този етап е вече започнал, макар че със сигурност не е определящият терапевтичен подход засега.

Има хора, които са дошли със здравословен проблем поради точно определена причина.

Много ви моля - недейте да подхождате към никой свой събрат мнително и с предварително установена позиция. Много често човек решава да изпита някакъв физически проблем само и само, за да си докаже, че може да го разреши по нетрадиционен начин. Тези души избират да дойдат с определени недъзи, за да помогнат на цели групи хора. В този смисъл те не са наказани, защото са били “лоши” в предишен живот - просто тяхната мисия е да покажат, че силата на Духа може да победи и в най-немощното тяло.

Всяко лечение започва с лично организиран процес на диалог между душата в човешко тяло и висшите й аспекти.

Ако някой метод не помага от ваша гледна точка, това е защото има много сериозна вътрешна причина, а не защото не може. Не защото аз не давам.

Не и защото аз съм отсъдил хората да остаряват и да умират, агонизирайки в болка. Не съм го отсъдил за никого. Това се получи по време на един бавен процес на деволюция. Вярно е, че в този процес също има учебна права и голяма доза знание и мъдрост. Затова аз винаги ви казвам – състрадавайте на болните и уважавайте възрастните ви хора. Грижете се за тях с цялата любов на духа ви. Дайте им най-благите, спокойни старини, глезете ги - защото те го заслужават. В рамките на съдбите си те са живели много достойно, трудолюбиво и по-голямата част от тях - социално полезно според моментните им разбирания.

И все пак знайте, че за всекиго, който дръзне да протегне ръце към звездите излизат все повече и повече лечебни методи и практики - комбинации от хранителни режими, дишане, упражнения и енергийни корекции, които ви помагат да лекувате вече не само физическите симптоми, но и директно да влияете върху вашата генетично-програмирана холограма - можете да си го представите като предварителен макет на тялото ви, който с течение на живота ви започва да се развива и ви обгражда в определена енергийна матрица. В предишни животи да въздействате върху тази матрица е било изключително трудно и това е ставало в много редки случаи - само и само за да се покаже, че е възможно.

Неспособността да се въздейства върху тази матрица е била резултат (отново!), не от моите повели, а от масовите вярвания.

Дори когато Иисус или други пророци са демонстрирали такива чудотворни въздействия, масите са казвали, че това е възможно само за пратениците Божии; не са вярвали, че те - грешните, нищите и робите, са способни на такива подвизи.

Сега обаче масовите вярвания започват да се променят. Заедно с тези промени, капацитетът на човека да влияе върху  здравето си се увеличава многократно. В близките години ще настъпи един истински “бум” на самопрограмирани чудеса. Вече много мои посланици дойдоха със специалната мисия да покажат, че това е възможно, като се излекуват дори след най-тежката и песимистична лекарска прогноза. Тези хора се увеличават ежедневно и - разпръсквайки прекрасния пример и смелите си постъпки, те чертаят новите жизнени линии, по които овластеният човек ще може да предвижда и лекува здравето си с помощта на много по-осъзнати, съвестни и човеколюбиви специалисти и най-вече чрез дълбоката си и чиста връзка със собствения Висш Аз и ангелите, които винаги ще ви дадат сигнал тогава, когато някакъв баланс е бил нарушен, така че да не се налага да отидете на специалист вече при изявени нарушения във физическото тяло. Специалисти винаги ще има, но никога не забравяйте, че първоначалният импулс, решението идват от вас, както и най-определящият фактор -  онова прещракване в осъзнаването, което е истинският Път към пълното ви изцеление на всички нива.

Всичко е във вашите ръце, мили мои, прекрасни и възлюбени деца. И аз съм с вас.

Бог
<photo id="1" />

Няма коментари:

Публикуване на коментар