вторник, 6 февруари 2018 г.


Мили мои цветя,

Вървят шествията на вашите животи и често си мислите, че царството на любовта е тъй близо и все пак някак тъй далеч от вашата основна реалност. Ето ги енергиите – Божествени, лазурни, нежни, вдъхновени. Ето ги ангелите, които пеят химни във ваша чест и пламъците близнаци, които – от висшите измерения редят рими на любов, на привързаност и безкрайна благодарност към вас.

И все пак - отделяйки се за миг от този поток, се връщате обратно в света си на непълнота в нерадост в любовта. Сякаш всичко е толкова близо, но и толкова далеч.  Но аз ви казвам – двата свята се сливат и няма как иначе да бъде.

Създайте у себе си един образ на единението и щастието, на активната светлинна мъжка енергия, обединена с осъзнатата женска. Поливайте този образ като нежно цвете в пазвите и утробите си и го оставете да порасне в съвършения за него момент. Не губете кураж, тъй както майката не губи вяра от това, че детенцето и не се е родило още на петия месец.

Знам, о знам, че някои от вашите бременности са многовековни и все пак – не губете кураж, а продължете да отглеждате плода си. Разбирам огорчението ви, обезнадеждаването на моменти, както и усещането, че нищо никога не се променя. Разбирам ви и ви прегръщам, и ви люлея, и ви утешавам, и все пак ви казвам, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Мили жени, предизвикайте нежно вашите кавалери да покажат своята любов и подкрепя към вас във вашата мисия. Направете го тихо и кротко вътре в себе си. Или – ако трябва, изкрещете насъбралата се болка от самотата по пътя на жриците и обявете за хиляден път решението си да има любовни двойки и в Христовата енергия. Обяснете вътрешно или външно на своите настоящи или потенциални партньори колко ярка, дълбока и безценна за вас, тях самите, а и цялата земя, е тази свързаност и в земния план и отново оставете нещата да текат, свързвайки се с нас в безкрая на вечното СЕГА. Освободете и себе си от огорчението на вековете, за да не вкисвате безценното си вълшебство

Мили кавалери, излезте от обвивката на своето бягство и отричане и пристъпете напред. Време е да вземете по-активно и ярко  участие и в най-фините полета на строителство на новия Свят и да покажете своята подкрепа към женската половина. Вашите любими, които проправят Пътя, са колкото силни, толкова и безкрайно уязвими отвътре. Те градят този свят във фините измерения, за да го превърнат в земен рай. А всяка жена на света тъй е създадена, че иска да сподели своя Рай с някого.

Скъпи деца, идва, идва вашият изгубен Рай. Вие ту се стремите към него, ту се плашите, че ако влезете в този Рай, ще останете сам-сами, докато другите се давят още в борбите и драмите на колективното съзнание. Но не бойте се от тази самота, а пристъпете смело в новия си свят, защото тя е илюзорна и временна. Не се плашете, че ще станете различни, нито ще сте скучни, напротив! Вашият Рай е изпълнен с дивни, чувствени енергии, с омайни цветове, водоскоци, там също има някои тъмни пространства, които създават контраст и спомен от миналото – понякога може пак и пак да влизате в тези тъмни места, но то ще е като да се качите на влакче на ужасите – напълно съзнавайки неговата илюзорност и все пак радвайки се на адреналина и пищейки.

Вие създавате вашия нов Рай – идват нови и нови потоци енергия от моето сърце и утроба, нови приливи на багри и благословия, нови връзки между вас във фините измерения и телата ви, земята, мислите, чувствата. Градежът продължава, а творческата ви енергия се увеличава. Колкото повече израствате, толкова повече дарове можем да ви даваме, защото знаем, че ще ги ползвате мъдро и безопасно Разрешавайте на вашите отливи да изстържат болката, досадата, умората, отчаянието и безсилието на миналото и продължете напред към следващата крачка с ясното съзнание, че вашата майки ви връща ябълката на Рая обратно. Защото тя никога, никога не ви я е вземала и никога не ви е осъждала. Който може да падне, значи той е бил някъде, откъдето да падне, и може да се върне там.

Вашата Лемурия, вашите божествени пространства изградете най-напред отвътре – в менталното, после в етерното и емоционалното тяло. Оттам енергията ще се синхронизира с активираното ДНК, въздействайки на физическото тяло. И вие знаете, че тези промени са вече факт вътре във вас. Огледалата показват за момента много повече от инерцията на миналото, но и това се променя. И вие ще видите вашата промяна отразена. И вече ще знаете, че нищо повече няма да е същото.

Велики времена текат, защото аз връщам моята благословия, която никога не см оттегляла, но вие изгубихте способността да я възприемате. Велики дни текат, деца мои свидни, затова разрешете ми като една майка да избърша сълзите ви и да ви уверя, че всичко е наред и че вашите вътрешни дечица са в най-сигурните ръце – тези на Бащата/Майка Бог.

През тази година периодично ще продължат да валят кодове, активации, благословии, отваряния, завихряния,и въздействия от мен към вас, за да се случва славната материализация на всичко вътрешно навън.

Аз съм вашата Майчица и ви благославям да бъдете в радост превелика.

И така Е.

Няма коментари:

Публикуване на коментар