вторник, 6 февруари 2018 г.


Мили дами, аз съм АА Михаил и ви приветствам с вашия празник.

Бъдете благословени и милион пъти почетени за вашата еволюционна роля, за любовта, с която проправяте Пътя – често много тихо, смирено, без излишен шум, но в мултиизмерна мащабност. Няма предели, в които да ви благодарим за всичко онова, което сте – за нежността, ви, добротата, търпението, вътрешното Величие, за силата на Любовта и истинската всеотдайност.

Вашата роля в еволюцията на Тера Нова е лидерска по един нов начин. Вие водите с любов, с душевно разгръщане, с мекота, с личен пример. Понякога и на вас се налага да употребите меча и все пак – дои тогава, вие го правите с респект към другия човек.

Понякога все още червейчето на съмнението ви загризва отвътре, но вече знаете, че Светлината преодолява всичко – тя е океанът, който запълва всяка дупка, измива всяка стара рана, прегръща всяка илюзия за несъвършенство, болка и страдание.

Вие сте полъхът на Богинята, ябълката на сътворението, пеперудата на Възнесението.

Не позволявайте повече сами на себе си да изтръсквате праха от крилете си, не разрешавайте на медийните импланти вътре във вас да ви обричат на мисли за недостатъчност, не разрешавайте на чужди интереси да определят колко и дали сте красиви или не.

Ние, кавалерите на Розата ви приветстваме с добре дошли в Новата земя на Любовта. Ние ви поднасяме милиони алени рози, жълти лалета, чудни преливащо сини орхидеи, великолепни люлякови гирлянди, фонтани от лилии. Виждате ли – цветята бяха едно от първите ангелски творения, които въведохме на планеата Земя. Затова те са ви толкова близки.

Ние – Кавалерите на Розата, подгъваме коляно и ви молим за прошка – там, където вашите земни мъже все още малко недовиждат, недочуват, недоразбират – измъчени от земните си драми, ние ви даваме цялото си сърце за вас - облаци от ласка, нежност и признание – всичката любов, радост и екстаз, които вие създавате, но не винаги получавате обратно. Не винаги веднага. Не винаги в пълната октава, която заслужавате.

Нека ви уверим сега, че – благодарение на вашата усърдна работа, ярък и активен отпечатък на новите модели на любов вече е закотвен в морфичното поле на Земята и в частност – във вашата срана. Вие ще продължите да работите по темата, но отпечатъкът вече е тук, той е факт . Онова, което остава е да го доизградите със съвместни усилия в земния план.

Мили прекрасни дами, целуваме ви ръка – докосваме с ангелски устни всяко ваше нежно пръстче, с дивно изумление пред непресъхващата ви топлота и хубост.

Ние ви поздравяваме днес и ви уверяваме, че винаги бдим над вас, винаги ви обичаме, винаги ви подкрепяме. Ние ви уверяваме, че вашият път, вашата саможертва са изключително високо оценени от Бащата/Майка Бог и вашите истински награди са неизмерими в Небесата и напълно изградими тук, на Земята.

Бъдете Себе си, Цветя, защото хиляди мъжки ръце скоро ще ви видят, ще ви наберат от небесните ви убежища и ще ви засадят в градините си.

Вие, разбира се, сте съвременни цветя и няма да стоите пасивно, ще имате свой живот - творчески, радостен; та вие сте цветя, които могат да пеят, да летят и да танцуват. И все пак – вам ще бъде радостно да ухаете в градината на някой любим човек. Да бъдете отново нежни цветя, а не измъчени воини.

Истина е това, истина е. Имайте вяра там, където още малко недовиждате, и знайте, че Небесата днес ви приветстват и пеят Алилуя във ваша чест.

АА Михаил и Кавалерите на Розата.Няма коментари:

Публикуване на коментар