неделя, 5 ноември 2017 г.

Скъпи приятели и Труженици на Светлината,

Днес искам да поговорим за слепите зони. Всички вие имате зони, които вече са осветени, места, в които все още криете тъмнината дори от себе си, както и слепи зони, които са в сивото – нито в мрака, нито в Светлината.

Често когато сте озарени от прилива на Светлина, се чудите – как така някога не съм видял очевидното, как така съм могъл въобще да страдам за каквото и било, да ревнувам, да се мятам като риба на сухо заради някакви илюзии?

След това попадате отново в зоната на здрача, където ангелското присъствие и бог изчезват, остава хаотичният, забързан, често нелогичен и стряскащ в живот, в който всеки сякаш се бори да отнесе вкъщи парченце торта и да си го изяде тайно.

Ние ви казваме, че торта има за всички. Знаем колко сте наранени от програмите за липса, бедност, войни, финансови кризи и така нататък. Ние ви помагаме чрез периодични разтърсвания да достигнете до дълбочината на тези отпечатъци и да ги освободите.

Попадайки в зоната на тъмнина или в сляпата сфера изгубвате отново видимост, тъй както става с нощното каране. Познатите силуети се променят и става малко по-трудно да се ориентирате. Но дори да е така – помнете че пътят си остава същият. Няма нужда да променяте веднъж взетия Маршрут по Пътя на сърцето, само защото е паднала мъгла или се е свечерило.

Вашите факли са запалени, а страната, която ви е поверена жужи като кошер от работливи пчелички, готови да построят медени замъци от Светлина и Любов.

Ценете труда и постиженията си и захвърлете данъка обществено мнение, ако той ви спъва. Винаги можете да поддържате един код на социална приемливост, но под тази любезна кооперация, продължете да следвате само и единствено своята звезда.

Трябва да знаете, че всички се развивате много ярко и силно. Моментът, в който се включвате в нашата енергия е една възможност да се видите през призмата на Истината – а тя е че сте красиви, боговдъхновени, свещени същности с голям опит и капацитет.

Процесът на осъзнаване и приемане на личната сила тече постепенно, за да можете да разберете Кои сте, а после да го интегрирате в живота си.

Ние чуваме вашите вопли по отношение на това колко бавно стават нещата и състрадаваме на факта, че човешката ви част си прави измерванията в друга система. Затова сметките ви не излизат често.

Но ние ще ви кажем – не си правете сметки без кръчмаря Бог, особено ако сте взели договор за пълния пакет с акции на Lъзнасянето. Имаме предвид следното – ако сте в контракт да работите пряко сн Бога, то вие служите на разширено съзнание. Колкото и пъти да се опитате да обясните на това съзнание личните си малки сметки, толкова пъти то ще ви обясни през различни посланици, че разполагате с по-големи потенциали, които в момента на счетоводството не взимате предвид.

В Божествения план всичко е отредено така, че да се случва по съвършен начин и в съвършен момент. Хармонизирането и акордирането на човешката мисъл към Божествената е наистина Майсторски път, но това е и ключът към осъзнаване на истинската ви стойност и успех.

Понякога в името на по-голямата цел вървите обратно на течението и изглежда, че не получавате дивидентите, които имат други, служещи често на не чак толкова интензивна и пряка Светлина.

Това не бива да ви притеснява, защото вашето не се губи. Дивидентите идват при всекиго по различен начин, в различна форма и на различен етап. Когато детето ви се разтъжи обаче, не му запушвайте нетърпеливо устата, а обяснявайте отново и отново.

Доверявайте се на щастливата си звезда непрекъснато – тренирайте последователно тази вяра, защото така още днес ще заживеете в многоизмерната пълнота на мисията, която не би била онова, което вече Е, без всяка стъпка и момент от миналите ви дейности.

Предстои период на огнесеене. Чрез декрети на Бащата/Майка Бог към Земята се спускат Космически Светлини – цвят, звук, и интензивно трептене, които образуват основните Божествени пламъци, с които работим във високите измерения.

Те се активират в есенно зимния период към Земята, за да бъдат поети и разпределени от Служители на Светлината с договор да го правят. Част от тези Космически огньове се активират и в България в диапазон, преценен точно за този силно енергиен регион.

Космическата светлина може да се ползва от всеки според вярата и готовността му. Колкото повече изчиствате себе си от минали болки и саботиращи програми - колкото по-стабилно и последователно, със сърце, душа и тяло стоите на Пътя си, в толкова по-висока степен можете да използвате тези ресурси за ваше и всеобщо облагодетелстване.

България е предназначена да върне в енергиен план потенциалите на Естагон – огромна Космическа енергийна станция от времето на Лемурия и Атлантида. Чрез вашата усилна работа тя може да се превърне в сияйна многоцветна роза, изригваща като огнен фонтан към небесата и връщаща през спиралите на безкрайността нови и нови потоци Светлина.

В този период се обърнете назад, вижте къде сте стигнали вече, какво се е станало наистина по-леко, по-добро в живота ви и какво има още да се сбъдне.

Днес ви давам дара на материализацията като меч, който да проникне още в една степен в сляпата и мрачната зона, които понякога помрачават Пътя ви. Определено ниво на контраст винаги ще има, но основното ви същество може да живее благодатно над дуалността в света - приемайки и прегръщайки я – и все пак извисявайки се над непрекъснатите махала и драми на по-ниските плътности.

Пожелайте си материализация на всички ваши мечти и повярвайте, че вече сте изминали всъщност по-трудната част от Пътя. Ние знаем какви са били вашите очаквания и знаем много добре къде и кога, за какво сте се разочаровали. Помнете обаче, че ако нещо не се е случило така, както сте го очаквали, то е защото е възникнал друг, по-добър план или защото пътят към най-висшите ви цели е минавал точно през този епизод и това развитие. За момента те са ви се виждали болезнени и несправедливи, но след време сте разбрали, че е имало голям смисъл и дар в тази ситуация и че тя наистина ви води към още и още по-големи висини.

Нашият труд напредва. Постепенно – със скокове и леки затишия процесите на просветвляване ще продължават през идните години и с особена интензивност – в райската градина България.

Славете се че сте тук, че сте част от нашия общ план и че вършите такава огромна Звездна дейност. Погледнете се днес през нашите очи, за да видите голямата Истина за себе си. Така с повече гордост и лекота ще вървите по пътя си.

Ваш съм, ваш, и се гордея.

АА Михаил

Няма коментари:

Публикуване на коментар