вторник, 27 декември 2016 г.

АА Михаил за Козирога - предадено през Рона Хърман в "Разкрити Космически Истини."

Много от вас решиха да се родят под слънчевия знак на Козирога за този живот, тъй като мъдрата ви душа имаше нужда да заземи Висшия ви Аз на физическия свят. Позитивните енергии и атрибути на Козирога за търпение, смирение и мъдрост. Вие сте много креативни, но понякога сте обзети от песимизъм и съмнения относно способностите си. Следва да се научите да вярвате в себе си, както и да развивате оптимизъм. Някои от най-големите уроци под този слънчев знак се крият във факта че вашата душа ще ви подложи на изпитания в опит да ви събуди за по-високия ви потенциал, следователно е възможно да преминете през тъга, разочарование и ограничения, докато не освободите онези мисловни форми и енергии от минали животи, които ви предпазват от собственото ви Майсторство. Причината, поради която сте избрали толкова много лични предизвикателства се крие във факта, че сте водени към придобиване на огромна духовна мъдрост и майсторство, повече отколкото към едноличен успех.
Веднъж след като осъзнаете това, препятствията и забавянията ще намалеят. Когато започнете да се хармонизирате с позитивните енергии на вашия слънчев знак и Лъчи, вашата амбиция, ефективност, и практичност ще ви помогнат да извършите удивителен прогрес. Вашето Божествено наследство е цялата красота, любов и изобилие, които можете да съдържате при положение че сте в хармония с Вишия си Аз - иначе ще чувствате вътрешно неудовлетворение.
Ключовата фраза на този знам е АЗ ПОЛЗВАМ, а ключовата дума е постижение. Вие имате инструментите и вродените сбособности да постигнете всичко онова, което желаете в този живот, възлюбени - дадена ви е възможноста да изкачите планини, за да погледнете света през префинения поглед на Майстора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар