събота, 24 декември 2016 г.

Новият Граал - Коледно послание от възнесения Учител Иисус Христос


Днес също така сияния, многоцветни дъги, преплетени като паяжини символи на благослов, любов, закрила и щастие чертаят неземни фигури по вашата планета и посипват нежен, звезден, диамантен прах.

Вие развивате вкус към тази храна и искате още и още. Привиквате да се храните с хляба, изпечен лично от бога и отваряте сърцата си и всички жизнени центрове както никога досега.

Почукай и ще ти се отвори, но бъди готов и да влезеш, поискай и ще ти се даде, но бъди готов да приемеш. Осмели се да дръзнеш във вярванията, а после дръзни и в действията. Превърни манната небесна във видими творения, за да могат и другите да се хранят. Намери своята формичка, през която да изпечеш Божественото тесто в земни курбийки.

Вземете сега от манната небесна и я въплътете в празничната трапеза, в усмивките и очите си, разрешете да положа една витлеемска звезда на всяко ваше чело, защото вие сте преродения Христос. Всеки един от вас, любими мои

Оставете миналото назад и в днешния ден прекроете себе си според новите си мерки и потенциали и с нови, по-модерни инструменти за себесъздаване. Изчистете дома си - храм от стари паяжини и вече разрушаващи се структури, за да ви даде Бог ново външно и вътрешно обзавеждане от небесните храмове.

Аз, вашият любим ИИсус наливам във всяка ваша чаша от Новия Граал небесното шампанско на ликуване и честване и всеки от вас ще го усети според личната си мяра.

Птици на щастието пеят сладки песни из ефира и носят вълни на тих и свят екстаз, предусещане за сбъднастост, чудесност и вълшебство.

Фонтани бликват с многоцветни струи, фойерверки чертаят вълшебни фигури, химни на почит и благоговение изпълват ефира с изпълващ, благ и чист звук, множество сърца избухват и в този ден, за да усетят както никога докосване на ангелско крило, гласа на Бога в себе си.

Чуйте в тихата свята нощ песента на обединените си сърца, защото ваше, ваше е царството небесно. И винаги ще бъде.

Аз, Иисус ви помазвам и благославям да бъдете себе си – въплътени Богове в човешко тяло. Още няколко вълшебни портала отваряме пред вас, за да може да се установите в един нов баланс и хармония след експлозиите и тунелите.

Стълби небесни слизат към сърцата ви, за да ви покажат Пътя, Светлината, Истината.

Тъй прелива моето сърце от любов към вас, към всяко човешко същество, към всяка жива твар, че мога да напълня вселени. Това сте вие заедно в любовта. В нашето общо сърце.

Благотворете. Боготворете. Иисусотворете.


Иисус

Няма коментари:

Публикуване на коментар