четвъртък, 10 декември 2015 г.Вълната 12.12.2015

Мои прекрасни ангели, нека се съберем сега, за да предадем посланието за 12.12.2015. Както винаги, поставям това послание напълно и изцяло в Христовата енергия, като избирам най-чистите енергии на петото измерение и нагоре да бъдат предадени чрез мен за моето висше благо, както и за висшето благо на всички, които имат нужда от подобна енергия.

Нека говори преимуществено АА Михаил, тъй като той е ангелът, с когото имаме най-мащабна и многостранна връзка; разбира се  – с негово позволение, могат да кажат нещо и други ангелски същности.

Каква е вълната 12.12.2015? Какви са твоите насоки? Тези вълни докога ще продължават? И има ли наистина нещо ново?

Говорили сме и преди, разкошна моя. Вълните имат някои общи характеристики, но могат да се усетят по различни начини индивидуално. Онези, които чувстват себе си вече като Майстори, могат да решат дали въобще да приемат вълни осъзнато и ако да – то какво да правят с тях. Винаги има и неоспорим,  обективен факт. Това е точно и прецизно светлинно-научно премерен диапазон от енергии, които през сърцето на Бащата/Майка бог, както и през любещото насочване на АА Метатрон достигат обвивките на земята и започват да бомбардират нивата на сътворение.  Диапазонът  на цвят/светлина/звук всеки път е изключително точно определен, тук няма случайности. Това е мъжката част на процеса. 

Женската е в големия обхват и начин на възприемане на тази точно определена енергия. И двете са верни, и двете са неотменима част от процеса.  Истината е една: приливите на светлина продължават. Казано ясно и просто. И ти знаеш, че това е така. Може би светът около теб е очаквал всичко да се случи с първите осезаеми  вълни, но ти знаеш много добре, че грошът пада в автомата на части, че процесът върви разслоено по много принципи, теми и показатели, въртейки се по спиралата, при това не линейно, а многоизмерно. 

Нека да ти обясня още нещо. С първия прилив на тези светлинни вълни, човешкото аз усеща, че се случва нещо наистина грандиозно и феноменално, качва се адреналинът, вдигат се определен тип хормони, които са свързани с възприемането на свръхестественото, сензацията, чудото. Тези хормони ви карат да се вторачвате в телевизорите, когато се  поставят рекорди и да четете със затаен дъх всички истории загадки и феномени в човешката история. Дори и светлинните вълни обаче – когато се повтарят, започват да звучат някак по-ежедневно, изгубва се притокът на сензационност и човек остава с впечатление, че нищо толкова не се случва.  За непросветения това може да се превърне в разочарование, но за Майстора би могло и да е знак, че навлиза в обертоновите вълни на петото измерение, в което тези периодични избухвания са наистина съвсем естествени и се наблюдават с възторг, празнично настроение и много радост. Вълните прииждат и нарастват по сила. И това е обективно. То просто е. Кой как ги възприема вече е въпрос на личен етап от пътя. .

Да, изживях това през себе си. Възторга, сълзите, увереността, че сме стигнали до нещо наистина  огромно и в същото време удивлението от това, че светът все още не го вижда съвсем и се върти като пумпал в инерцията на миналото. Изживях спадовете, дълбоките разтърсвания, кризите, умората, обезверяването, скептицизма.

Така се гради истинският Майстор – като минава сам през тези състояния. Духът ти обаче те води стабилно.

Направо си се чудя и аз на търпението. Просто много обичам да правя именно това – да провеждам ангелски послания и да активирам като за световно. Понякога тази сфера на дейност ме кара да се чувствам самотна и неразбрана, но и това вече отминава. Първо че все повече хора вече наистина разбират и второ някак не ме вълнува повече кой как и какво възприема. В света на Христовата енергия всъщност просто няма как да си сам. Аз си гледам моя път, другите – техния. Като се слеят душите ни, е истинско чудо, но пък ако се разделят, вече не е драма, защото няма такова нещо като вечна раздяла.

Именно. Виждам че все по малко имаш нужда даже от нашите огледала. Приемаш всичко обективно и просто правиш каквото виждаш пред себе си като актуално. Някак знаеш, че нещата стават все по-прости. Нека сега поговорим за вълната 12.12.

Периодът от 12.12. 2012 до 21.12. 2102 беше наистина решаващ. Огромни пренамествания бяха извършени, а общите усилия на всички, които участвахте в тези грандиозни първи вълни дадоха плод. Голяма част от основните решетки бяха пречистени и подготвени за включване, ключови места активирани, нови мощности започнаха да се спускат на талази. Това беше голяма празник и вие го усетихте силно.

След това – както като колективно съзнание, така и индивидуално трябваше да преминете през разочарованието, че никоя сила – ако спазва Христовите закони, няма да ви вземе като пешки, за да ви премести от едно място на друго. Че ви се дава цялата енергия и ентусиазъм, всички инструменти, материали, нужното изобилие, но все пак строителите сте вие. Че онова, което приехте като концепция и като енергия беше само първата и наистина най-решителна крачка. Но след това дойде време за много фино пресяване, за малко по-скучната наглед работа по обясняване на нови и нови хора, по развързването вече на ниво човешка физика и психика на всички действащи родови, егрегорни и кармични нишки, по освобождаването на подсъзнанието от хилядолетни мощни програми, по разпознаването и обезвреждането на множество взривоопасни механизми за разрушение. Ежедневното осъзнаване стана ваше кредо. Някои неща ви показваха, че вървите по пътя, но много често външният свят бе по-скоро инертен към вашите опити това ви обезсърчаваше. Някои се умориха и предпочетоха да се върнат към старите и по-удобни релси. Тъй и тъй явно нищо няма да стане скоро – помислиха те, по-добре да вървим с онова, което се вижда. 

И ние ще кажем отново, че няма добър и лош избор. Всеки може да бъде ценен на един или друг пласт от творението. На онези, които посветиха наистина цялото си аз на процеса, наречен възнасяне и изграждане на Тера Нова , ще кажем, че нито едно тяхно усилие не е отишло напразно. Всички ще стигнат до плода в крайна сметка. Онези, които поехте най-голямата тежест обаче, ще наберете първи и най-сочните плодове на интегралния успех и изобилие. Това си е съвсем естествено. Това е и златното обещание за вашия много предизвикателен живот. С новата вълна 12.12.2015 ще можете да усвоите още една част от пъзела на тази великолепна награда.

Нека ви зарадваме, че за много от вас процесите на фино наслагване на пластовете, отвързване на цяла една система от жици и завързването ви за друга върви много добре. Да, за много от вас изглежда все едно процесът е мъчително бавен и донякъде несправедлив към Служителите на Светлината, които често имат по-малко видими радости от другите. И в същото време всеки от вас знае много добре, че там където е намесена мисията на Духа яркостта е тъй силна, че няма друго удоволствие на света, което да я затъмни. А ние ще повтаряме отново и отново, че напредвате мълниеносно. Възлюбени, та там където не можехте да направите пробив живот след живот, сега вече съзнанието ви е се е събудило, спомнило си е, разбрало е. Да след този пробив идва по-ежедневното измайсторяване на детайлите, но пътят и целта си остават същите. Помнете това. Като цяло за вас всичко си остава същото като цел и намерение. Но всяка нова вълна ви носи както възможност за още по-дълбоко изчистване, така и нови богатства и потенциал.

Тази вълна 12.12 носи за вас чудотворни вибрационни модели на Христовата енергия. Отново  се  спуска нова гама честоти, непознати от Атлантида насам.  Който е готов, ще може да ги поеме, за да ги материализира и въплъти в реално изобилие. До голяма степен това е едно ново отваряне на портите на вселенските банки, за които сме говорили.  Тази информация – както и всяка друга, ви порази на мига, но после някъде се позагуби насред грохота на излитащите сенки. Помнете, че Вселенският борд на изобилието наблюдава внимателно вашето израстване – както индивидуално, така и колективно. Говорили сме често, че тези спусъци, които включват и чисто финансови средства, няма как да бъдат задействани без необходимата светлинна мощност, излъчена от земята. Това до голяма степен е колективно излъчване, така че колкото повече помагате на себе си и на другите да израстват, толкова по-бързо и осезаемо могат да бъдат променени и цялостните ви възприятия за изобилието. Онези, които са по-напред в процесите на изчистване и осъзнаване, веднага получават състоянието. Дори да не могат в момента да се ползват от някакви сензационно скъпи неща, те ще знаят, че ги заслужават и дори ги имат вече, ако и не проявени. С течение на осъзнаването на човека изчезва и нуждата на егото да се идентифицира с нещо определено отвън. Оттам нататък изобилието вече се превръща от една маниакална нужда да покажеш, че чрез скъпите си вещи си нещо повече от другите, в естествена проява на Божествената творческа енергия, както и на изначалния порив на вселената към красота, разкош и светлина. Но то вече идва естествено, леко, в хармония с духа - не е за сметка на никого, не носи вина и вреда.

Новите златно-`диамантени частици на Христовата енергия носят именно това богатство на високите измерения – първо като състояние, а после и като материя. За всекиго в съвършения момент и според заслугите, най-голямата от които е личното осъзнаване и израстване, споделено с другите.

Това е атомен, градивен материал (тук ми пошепва името на този вид енергия на светлинен език, но то засега ще остане за мен. Във всеки случай това е майсторски материал, от който се строят вселенски ферарита и петзвездни хотели (сравнението е много плоско, защото става въпрос за несравнимо по-комплексни и сияещи структури.) Който знае за какво става въпрос, ликува вътрешно.)

Този материал може да усили всички направени активации, така че вече да започнат първите осезаеми нива на материализация на много от вашите досега фини мечти и проекти. Годината на осмицата усили многократно въртенето и енергията, така че каймакът да се сгъсти. Тази енергия, която 12.12 носи, ще помогне да изкласят много досега невидими зърна.

Аз знам наистина, че има такива мощности, че онова, което се случва е наистина приказно и невидяно, че е изключителна ценност за хората. Но вече дори ме мързи да тръбя така усилено, да навивам когото и да било за каквото и да било.

Това всъщност е много добре. Не е твоя работа да навиваш когото и да било за тези вълни и светлинни приливи. Който има сетива, ще го усети. На който не му е времето - и да материализираш пред очите му светлинното си тяло, няма да го види. Така че усилието – доколкото още го има, е свързано с преминаването на личните ти предели. След откриването на каналите за връзка с висшите светове идва и усилената работа по физическото тяло и психиката на човека. Това е грандиозна, мащабна задача.

Да, бая си е мащабна. Мислех да ги мина метър някои неща, но не би.

Първо се ядоса, че не мина метър, а после ще си благодарна. Правилото е едно и също. Майсторът сам преминава през бариерите, за да разбере, че може. Ако друг го премести механично отвън, човекът винаги ще смята че някаква по-могъща сила му е помогнала. Затова – в определени участъци ви оставяме сами (уж). Да разберете, че го можете, че сте силни, че вървите по пътя на личната си истина.

За много 2015 беше път на постоянно,  равномерно усилване и работа. 2016 е възможно да донесе известно разделение. Отново – за някои това ще са първите стъпки в рая. Те ще го разберат, дори ако нищо около тях не се променя. За други може да дойдат мигове на силни изпитания. Но те – благодарение на вашата помощ, ще могат да минат по-бързо през тях.

В България – заедно с тази майсторска енергия, която идва от сърцето на Христос, идват и много разноцветни лъчи. Всеки от вас - в своя коридор и сфера на влияние, е задействал и изчистил много. Съответно – във всички тези цветове на духовността се влива нова яркост, нови отблясъци, нова пълнота. Ти знаеш, че нашите цветове не са плоски като вашите и въздействат много по-мащабно, дълбоко и сияйно. Това се случва с всяка тема, върху която работите. Тя става по-чиста, по животрептяща, по-богата. Това е смисълът на цялата ви работа. Казано на човешки език, страната ви забогатява, става по-силна, по мощна, по-обединена. Колкото и повърхността все още да изглежда здраво закопана в някакви стари мисловни модели, еволюцията се извършва много бързо.

Всеки ли усеща тези вълни?

Да, те се отразяват на всекиго. Когато е налице осъзнаването,  енергията се приема по-лесно и пълно. Нека поясним, че тези вълни не идват като масивен потоп, защото така наистина ще удавят по-неподготвените. Те се вливат много по-силно през ключови точки и хора. Точно затова всеки, който се е посветил на това буфериране и разпространение е безценен дар за еволюцията.

Много от нас продължават да вървят по пътя и да правят всяка възможна стъпка. И все пак има и една умора от това, че някои физически проявления все още липсват. Особено сложно май е с любовта. Там играе и свободната воля на друг човек. Връзките като че ли стават все по-трудна материя.

То, вълшебна моя, е защото онези, които най-много искат да въплътят Христовата енергия, няма как да се напъхат в старите бутилки-концепции. Та нали цялата тази светлина ще експлодира ако я натиснеш в такава стара схема.

Това е ясно, Михаиле, но много хора искат да си имат връзки. Тежко им е сами, чувстват се наказани. Ти даваш обяснения само.

Тези хора винаги имат връзки. Най-напред със самите себе си, после с пламъците си близнаци във високите измерения. Знаеш, че това е така.

Баш си е така. И това му е опасното. Толкова е красиво, че като видиш енергията изкривена при някое земно отношение, не ти се ще да влизаш в такова пространство.

Не си длъжна да влизаш, освен ако сама не решиш. Говорили сме многократно.

Е да, но какво да направи човек, ако иска и физическа изява на тази наистина неповторимо вълшебна любов?

Да живее в нея. Без да чака каквото и да било светло бъдеще. Да я диша, да вижда любовта дори през кривините на материята. Да я обгрижва в себе си, да търси светлината в противоположния пол и да лекува дълговековните рани на любовта. Да живееш в тези енергии, докато не дойде и мигът на естественото проявление.

Нека те зарадвам, че новата енергия от сърцето на Христа ще улесни и тези процеси. Защото ще измие много прах от очите и много стъкълца ще бъдат най-сетне окончателно стопени.

А аз мога ли вече да се връщам от царството на Снежната кралица? Много дълго застоях там. Искам да се върна в долината на розите, които никога не прецъфтяват.

Ти си родена в страната на Розите. Богинята също има много изненади за своите цветя. Много мъжки сърца ще се отворят така както никога досега. Много кармични любовни възли биват разплитани в момента пред очите ти. И златният дъжд се изсипва върху вас. Процесът изглежда нескончаем, но толкова нескончаема, упорита и мощна е любовта на Баща ви, Майка ви и Сина им, вашия брат. Вие също имате тази любов, обгаряте в нея и избухвате като фойерверки.

Ликувайте, деца на бога, защото ваши са вселенските играчки, ваши са чудесата и ваше е проявлението. Майстори, оставете вече жмичките и камуфлажа и си разрешете да бъдете онова, което знаете, че сте и физически.

Както големите Космически вълни, така и ние, множество вселенски същества от светлина, ще ви помагаме на всяка стъпка. И когато трябва – ще се отдръпваме. А после пак ще дойдем, за да творим вече като равни, рамо до рамо, сърце до сърце.

Процесите продължават с неумолима крачка. Знаеш, че е така.

Знам наистина. Всеки ден го виждам. Все си мисля, че няма как повече, но стигам все по-големи дълбочини, все по-чиста прошка, все по-всеобхватна любов. И всеки път има нещо още по-ново, по-различно, докато дори изчезне усещането за по-и най. Вълшебно е. Приканващо, магьосващо. Това си е моето.

Добре. Дай го сега на хората.

Веднага.


В посланието участваха АА Михаил ИИсус Христос, Бащата/Майка Бог, Санат Кумара, Сен-Жермен, както и много, много други вселенски Майстори които оставиха невидим светлинен отпечатък върху текста. Така че словесното съдържание е само малка част от цялостната комуникация и въздействие. 

1 коментар:

  1. 21.12.2102 😊 даже не го, като механична грешка отчетох... чак до там 😊... Пресметнах и си рекох- защо пък да не поживея до тогава. ((( )))

    ОтговорИзтриване