сряда, 20 май 2015 г.

Вие сте в центъра на едно могъщо завихряне в България.

Много пъти е казвано – чрез различни канали, че България е една специална стратегическа позиция в цялостния план на Възнасяне. Именно поради тази причина на едно сравнително малко като площ място работят струпани могъщи същества от различни измерения – въплътени и невъплътени.

Началните взривни вълни ви събраха в един пулсиращ поток от ентусиазъм; вие надигнахте много светлинни фойерверки в устрема си нещата да се променят. След като промените не се случиха- според някои от вас,  със сензационни темпове, вие се разслоихте – всеки в своя специфичен пласт на сътворение и точно така трябваше да бъде. Някои от вас вече знаят кои са и къде са - дори когато ги разлюлява вятърът на колебанието, те - като шамандури, бързо се връщат към нулевата точка, в която осъзнават най-висшите си потенциали.

Други точно в този момент са на предела да започнат отново, да извършат една коренна промяна. Този предел е свързан по правило с разрушаване на старото, а оттам повлича и много дълбоки екзистенциални страхове. Но не бойте се, мои смели орлета, защото изоставянето на старото и сигурно гнездо само ще ви помогне да полетите.

Сега всеки от вас в достатъчна степен е дефинирал личния си път и уникалната леща на светлинния си фокус и лека-полека започвате отново да усещате обединението, омекването  (там, където са бушували сенките), както и финото сливане на различните части от цялото, преливането на цветовете и формите.

Вие често искате да знаете какво ви очаква за в бъдеще, какви са Божиите планове за вашата страна. А ние ви казваме, че има много варианти и възможности. Но ако ви трябва единна насока, фокусирайте се по следния начин:

В момента много от вас израстват през пределите, тестовете и изпитанията на процеса наречен Възнасяне. Често сме повтаряли, че това не са препятствия, които бог ви слага като на коне, та да ги прескачате, а важни етапи, които следва да преминете, за да повишите светлинния си потенциал и осъзнаването на собствените си възможности, а оттам да задействате и все по-блестящи планове, както за себе си, така и за другите около себе си и цялата страна, планета, галактика, вселена.

Всеки един в това израстващо светлинно общество би могъл да изиграе ключова роля в изграждащата се общност на светлината, която като цяло за в бъдеще ще започне за покрива цялата територия на страната, при това – във всяка една сфера. За всеки един ресурс си има светлинен отговорник. Вариантите, през които може да минете са много и все пак има определени таргет –цели. Какво означава това?

Всеки от вас има свой най-висш потенциал, който може да се задейства, при това – като ключова позиция в схемата на лидерство за цялата страна.

Не забравяйте, че няма страна само с един лидер. Затова вие бивате подготвяни да водите в областта, в която сте най-вдъхновени и силни. Можете да фокусирате мисълта си по отношение на това  този висш ваш потенциал да бъде постигнат, като оставите обаче на духът да ви води през вариантите, тъй като временните крачки може да се променят непрекъснато, тъй щото да ви се стори, че вървите през движещи се пясъци. И дори така да е на пръв поглед, на фин план вие никога не сте били на по-сигурно място.

За всеки от вас сега е решително изграждането на усещане за вътрешно собствено Майсторство, изоставяне на жертвеното очакване, че някой някъде извън вас ще дойде да ви спасява. Никой – дори най-смелият воин на светлината, не може да спаси стадо жертви. Затова пък – една група самоотвержени радетели на Духа могат да помогнат за повдигането на Духа на цяла една страна. И когато просветлението ви стане масово – по определени показатели, духът задвижва следващата поредица от отключващи обстоятелства, които ще помагат на тази група да приеме все по-големи творчески правомощия, при това – в реалните структури на страната.

Всеки от вас сега следва да свали още един воал от себе си и да припознае своята специфична роля в това общество.

Много от вас често се обръщат към мен с негласни или съвсем добре огласениJ) упреци, че нещата се придвижват бавно, че все едно нищо не се променя, а животът преминава. И всеки път аз ще ви уверявам, възлюбени, че нещата всъщност се движат с главоломна скорост. Промените вътре във вас текат с бясна сила и ускоряването на процеса би изтощило до крайна степен телата ви. Ускоряването на социалните промени пък би създало ненужен хаос. Така че наслаждавайте се на относителното спокойствие и знайте, че вятърът на промяната духа във вашата посока и платната ви са издути както никога досега.

Всеки от вас има личен дял, незаменим и несравним принос, свой светлинен капацитет за изобилие, творчески правомощия, креативност. Този дял е ваш, той ви принадлежи. Фактът, че все още не го изживявате напълно се дължи на последни пластове илюзии, които все още ви държат закрепени за минали ваши вярвания. Всичко, което сте мечтали, ви принадлежи по право. И в този ход – когато някой от вас избухне като фойерверк в новите си цветове и възможности, никой няма да му завижда, защото ще разбира, че това е най-естественият и заслужен процес на света.

Разбирате ли, възлюбени – има моменти, в които вашите здрачни зони просто трябва да преминат през вас, без да ги спирате. Няма как да минете пределите, без тези пропусквателни пунктове, на които се събират всичките ви сенки, за да ви изпробват още един път – ще им се поддадете или не. И всеки път, когато ги прегърнете с любов – припознаете ги за свои и ги отпуснете, духът ви качва на следващия предел.

Като насока искаме да кажем, че към този момент вашата общност е показала изумителен напредък и следващият вариант за страната ви е активиран. Това включва нови вълни на осъзнаване, нови протегнати към светлината ръце, ново отношение и внимание от останалия свят, защото когато една страна надигне глава и припознае силата си, целият свят го усеща.

И когато заедно изградите този светлинен фундамент, по естествен път ще можете да се заемете с още по-мащабни проекти, ще имате хъса и самочувствието да приемате все по-големи отговорности, за да може да достигнете до момента, в който в цялата страна ще има ключово преобладаване на групите на Светлината.

Това е целта. Насочете фокуса си към нея и – ако междувременно пред очите ви преминават  бързо сменящи се калейдоскопични образи, то знайте, че когато държите вниманието си концентрирано, те - през каквито и форми-варианти да преминават, все ще ви отведат до крайната цел.

От вас съм изключително доволен и горд. Вие сте моят ударен отряд, моята тайна ядрена бригада. Не случайно сте тук. 

И ви обичам, и ви благодаря, и се прекланям пред вас.

Ползвайте ме на всяка крачка. И ако нещо не стане точно така, както сте го замислили, знайте, че по презумпция ви водя към нещо още по-добро.

Ваш
АА Михаил


Няма коментари:

Публикуване на коментар