сряда, 21 май 2014 г.

Как да се освободя от блокажите си по отношение на Изобилието.

Безспорно ти, както и много други хора по света пазите спомена за векове наред, в които да придобиеш Изобилие е означавало да погубиш душата си. Много хора са предпочели не само да останат бедни при тази дилема, но и да напуснат живота. Ето как във вас се е отпечатал изключително силният печат „Пари =  животинско, бездуховно начало.”

Енергията на Изобилието не е била първоначално предназначена, за да предизвиква подобни полярности. С изгубване на връзката с Бога и висшите аспекти обаче, с посяването на онези червеи-семена, които са започнали да отравят чистите изначални модели на разпределение, е възникнала липсата, чувството за съперничество, борба, състезания – хората са изгубили вяра, в това че бог просто може да им въздава, и са потънали една полярност на разделение на ”богати-бедни”, в която всъщност нито едната група не е интегрално щастлива.

Осъзнаването и разбирането на тези истини е фундамента, върху който ти можеш да започнеш да изграждаш своето ново изобилие.

Основен момент в целия процес е освобождаването на програми, създадени в този и друг живот, разпечатване на блокажите в Силната Светлина и Осъзнаване на Бога/Богинята.

Липсващата все още част е силната връзка със собствената ти светлина и ръководство. Често ти блокираш тази връзка под предлог, че за това трябват пари, а ти нямаш такива. Бъди гъвкава в мисленето и помни, че винаги се намира балансиран начин и подход към всяка ситуация, стига и самата ти да не се поддаваш на отчаянието, което те свива, стяга и те изолира от цялостния процес, който върви на планетата и в тази страна, но не само за другите, а и за теб. Има начин и ти да отдадеш обратно енергия и този начин ще ти бъде посочван, ако не му пречиш сама.

Имаме съчувствие и любов към твоята ситуация, разбираме, че изглежда трудно и невъзможно – все едно трябва нещо да самоизмислиш, но в света на финото това винаги е така. И онези, които са решили да бъдат първопионери винаги се чувстват все едно „измислят” нещо, което го няма, рискувайки да бъдат осмени и подиграни.

В същото време това „измисляне” е най-силното и вдъхновено нещо, което първопионерите могат да направят в живота си, защото то е свързано с мисията, задачата на душата им

Осъзнай всичките си мисли по отношение на изобилието – ежедневно си давай сметка за това какво и как мислиш смяташ ли, че заслужаваш.

Прости сама на себе си, че си се озовала в тази ситуация – ако ти не го направиш, друг няма да може да го стори вместо теб. Прощавайки си, ти освобождаваш потока на енергии, който иначе заприщваш в спазъма на страха и отчаянието.

Искам да те уверя, че ти можеш да вземеш своя роля в разиграването на големите финансови реформи, които текат по света – просто имай увереност, че имаш своя начин да го направиш. Не се поддавай на усещането, че си малка и незначителна – това не помага н никого, най-малкото на теб. Естествено, не те съветваме и да потъваш в нереални  за момента визии, изолирайки се от ежедневието. Действай като Майстор, комплексно и на всички нива.

Имай нашето уверение, че път има, че ти можеш да намериш своята ниша, пролука, своите начини да изплуваш.

Само който не е поискал и не е постоянствал, е останал назад. Душата има право на избор доколко да реализира Божествения потенциал.

А ако ти искаш да реализираш твоя, просто го призови.

Намери своя начин и подход, уедини се и заяви – чрез свои думи и твърдения, тържествено, че искаш да с освободиш от всичко старо и ненужно, от всички обети, провали, отпечатъци, импланти, програми за бедност, които си приела – доброволно или не, в този и в други животи, както и в паралелни реалности. След което призови най-могъщото Изобилие – онова Изобилие, което е за висшето благо на всички и което ще помогне на теб да се чувстваш изпълнена, а и да помагаш на други хора, ако това се налага.

Ние знаем, че ти си правила вече това, че многократно си се молила и утвърждавала, но сега искаме да навлезеш в нови дълбочини. Осъждаш ли хората, които вземат пари за своите услуги, осъждаш ли богатите, имащите – кого поддържаш с енергията си?  - важно е всяко твое решение, всяка твоя крачка, защото без твоята решителна позиция, ние не можем да задействаме новите механизми.

Страховете също ще продължават да излизат, това е част от процеса и отново – ти си онази, която следва да намери подход, да ги пречисти във виолетовия пламък, да прости на живота, че това се случва, разбирайки много по-големия и мащабен замисъл, към който водят всички тези процеси.

Много често – когато нещата се застопорят, вие се отчайвате, започвате да се съмнявате във всичко, да се отказвате под предлог, че всичко онова, което е разбудило сърцето, се е оказало илюзия. Това е спазъм, в който Служтелите на Светлината са се сгърчвали векове наред.

Нужно ли е да повторим още веднъж, че процесите на Просветление са преминали този poiхt of no returm – точка, от която няма връщане назад. И ако за онези, които тепърва тръгват по пътя, съмненията са нещо естествено и – дори здравословно, то за онези, които вече са преминали през първата вълна, този извечен навик на човека става все по-ненужен.

Издигни се към най-високите си мечти - опиши ги мащабно, без съмнения и колебания. След това се върни смело към реалността и започни с трезв реализъм да разчистваш елементите един по един.

Имай нашите уверения, че пред теб път има, че има изход и светлина в тунела, че финансовото благополучие е изконна част от теб, дори просто защото си се родила тук и сега, на тази земя.


Сен-Жермен и АА Михаил

Няма коментари:

Публикуване на коментар