неделя, 20 април 2014 г.

Вие сте пред прага на поредното надмогване на собствената с физиология. Възнесеният Учител Сен-Жермен

Както сама разбираш, човечеството от векове наред се мъчи да намери еликсири в бутилки, всякакви средства, с които да отдалечи процесите на дегенериране, старост и смърт.

И това е, защото всяко същество дълбоко в себе си знае, че тези процеси са дълбоко противоестествени за човешката природа.

От друга страна – с цел израстване, изучаване, опитност и развитие вече установените земни цикли са изиграли една огромна роля. Вие сте се сраснали дълбоко с тях и разговорите за подмладяване и преодоляване на смъртта предизвикват у вас двояка реакция.

От една страна – истерия и еуфория. Искам, искам, искам - казва някаква част от вас, но – недостигнали още Майсторството, често се оплитате в мрежите на егото, като търсите този ефект отвън и „за да”. Т.е. - стремите се не през вътрешния път на дълбоко осъзнаване и израстване, а чрез външни и често насилствени методи, при това – за да се включите в някакви чужди стандарти и за да се харесате са някого.

Ние не бихме ви давали съвети за това как да се разкрасявате и и разумното използване на някои добри съвременни технологии въобще не ни притеснява. Напротив – ангелските йерархии работят с много учени по света по изработването именно на такива технологии.

За много хора те са опорна точка и при всички положения още известно време те ще ви помагат като временни патерици по пътя.

От друга страна – дълбоко в себе си вие се съпротивлявате на процесите на подмладяване, защото дълбоко у себе си смятате, че това е „противоестествено”, ред религиозни традиции, които не са имали никакъв интерес вие наистина да възвърнете Божествените си правомощия, са ви подшушнали, че това е дело на …знаете кого.

В същото време обаче Майсторът знае в дълбочина едно – неговият вечен живот идва от животворната светлина, от промяната в шаблоните на тялото (тук ми показва златни холограмни плочки, с които сме работили, когато той е бил превъплътен като Мерилин – настръхвам цялата, защото разбирам от каква важност са те – това са Божествените архетипи за човешките тела, които са били променени по ред съображения от полуфабрикати. Много отдавна ми показват тези плочки – кръгли със символи, от преливащи се златни течни светлини. Сега обаче разбирам, че е дошъл моментът да започнем работа с тях.) Сен-Жермен продължава.

Промяната на шаблоните на тялото, на цялостните структури около него, отключването на вътрешните извори на енергия, деактивиране на старите програми и въвеждане на нови, комплексният подход към ДНК и светлинното тяло, което е свързано именно с тези Божествени архетипи и се различава от превозното поле, което наричаме Мер-Ка-Ба и Мер Ки- Ва, отменянето на старите колективни вярвания и въвеждането на всички нови парадигми – живота в Христовото съзнание, променените цикли на Земята, промяната в общата операционна система, отключването и възпламеняването на всички основни енергийни потоци, и пълното спускане на мощта на двете определящи чакри – Звездата на Душата и Звездата на Земята, заедно с космическите цикли и явления – всичко това е един цялостен механизъм, който се движи заедно с вас и начина, по който мислите и определяте себе си.

По този път има няколко основни традиции, които работят с различни схеми и подходи към възнесението в тялото и това е напълно естествено, тъй като не всички хора имат еднакви телесни шаблони, кодове и структури.

От друга страна – в основата процесът е един и същ – отмяна на старото и въвеждане на Новото, като по този път са верни и двете истини – че нещата стават от раз, със скок, както и че се движат постепенно.

Докато в съвършения Космически миг всичко става с един величествен замах, то във вашата реалност вие изпитвате усещането за път, време и пространство, тъй като задачата ви не е да изчезнете за цялото – а това ще стане именно така, ако за миг човешко време възприемете целия си капацитет.

Ето защо – от доброволна воля всеки от вас продължава да играе и претендира, че е временното си тяло, докато в същото време на финия план много щателно си пробива пътя към светлинните енергии и цялостния комплекс, който довежда до еволюцията и онова, което наричате възнасяне.

Вярно е, че аз – в своето въплъщение като Граф Сен-.Жермен, също така предлагах еликсирите в бутилки – именно поради този факт, че хората тогава нямаше да могат да възприемат идеята за нещо невидимо и далечно, което ей- така да им даде подход към усъвършенстването на човешките им тела. Освен това – тогава алчността и грохота на ниските енергии все още бяха твърде силни и един такъв небесен дар би объркал плановете, повече, отколкото да ги нареди.

В същото време обаче следите, подходите, символите, тайните, алхимичните кодове бяха оставени като диря, която да си проправи пътя до днешните времена.

Сега дойде един такъв момент, в който можете да приемете още една част от истината за своята Божественост и безсмъртие.

 Не се сраствайте повече със старите цикли на Земята, които също се променят – заедно с вас.

Помнете, че не вие сте подвластни на някакви абсолютни предписания – включително природните цикли, а че вие самите творите предписанията и изграждате планетата.

Разбира се - има обезопасителен пояс около всеки вас и той спира всяко ваше действие, което би навредило на цялото. Естествено – докато още не сте израснали напълно, докато още не можете да различите напълно гласа на духа от гласа на Егото, да се немесвате в генетиката и Природата би могло да доведе и до вреда – не във висшия план, а в контекста на дуалност, в който все още съжителствате. Ето защо сте си сложили тези обезопасителни пояси, които да подхващат творенията ви и да ги съгласуват непрекъснато с висшето благо на останалите. Това не важи за хората, които все още са в кармичните цикли. Те – колкото и да ви е странно, са оставяни от духа да грешат много повече, за да могат – по пътя на естествените последствия, да учат уроците си. В сегашния момент обаче, възможностите за тирания и самовластие, за прекаляване и навреждане, които са били факт в миналото, също с всеки ден стават все по-ограничени, тъй като колективното съзнание вече не ги допуска в такава степен.

Вие сте пред прага на поредното надмогване на собствената с физиология.

Отначало това ще става само на вътрешно ниво, но дълбоко в себе си вие ще знаете, че процесите вече са се обърнали към нова, по-високовибрационна цикличност.

Оставете зад себе си традиционните вярвания и съпротивата. Те не са за вас в този момент. Оставете онези хора, които искат да продължат пътя си по тези линии да го направят, но вие изберете за себе си най-доброто.

И не само го избирайте – направете го.

Нови притоци са включени  и вие можете да ги използвате. Нови проходи са открити за телата ви, нови светлинни програми и нови шаблони са ви дадени.

Тези езотерични тайни, които дремеха в тайнцитие, сега излизат на бял свят и вече не в закодирани форми, а в прав текст, който можете за разберете и използвате.

Дали ще го направите, зависи само от вас. Няма кой да измине пътя през изчистване на отживелите ви вярвания, освен вас самите. А това ви причинява болка, която ви плаши.

Ние разбираме този процес и ви пращаме всички инструменти, които да използвате по пътя си. Ако се съпротивлявате, вярвате в невъзможността всичко това да стане, ако го смятате за далечно и нереално, то ще си остане за вас именно такова.

Не ви приканваме да живеете само във фините измерения, напротив – радвайте се на живота такъв, какъвто е в момента и пийте от земните радости.

Но ако в същото време се отворите за новите инструменти и започнете целенасочено да ги използвате, а не само да говорите за тях, то вие започвате да градите един път, който ще остави златни дири и диамантени залежи за вас самите и всички след вас.

Решението е изцяло във вашите ръце.

Ние, Майсторите на Вселената, държим за вас тези знания, мъдрост и небесни схеми с протегнати „ръце.”

Чест и почитания на теб, Небесна Роза.


Сен-Жермен

Няма коментари:

Публикуване на коментар