понеделник, 5 август 2013 г.

Големият преход или как да живеем страстта на живота си.

Благодаря на батьо (Михаил) за това, че ми помогна да преосмисля отношението си към думата страст. Преди смятах, че това е нещо лошо, но той ми обърна внимание на разликата между страст и пристрастяване и каза да не изхвърлям с мръсната вода и бебето. По принцип съм си пожелала при мен да идват предимно хора, които наистина искат да сграбчат даровете на духа и да направят радикална промяна в живота си. Поръчала съм затуй, защото съм един от лодкарите на този предел и знам, че тук съм си на мястото и си върша работата най-добре.

Много хора идват при мен на практики или на лични консултации именно с този скрит или ясен въпрос – как да излязат от инерцията на моментното си съществуване и да навлязат в нов период, да се прекачат на нови жизнени релси, в които има повече веселие, творчество, пълнокръвен живот и…страст.

Често се чувстваме толкова  предопределени от сегашните си параметри, че дори не можем да си представим да се прекачим на нови.

Уверявам ви, че прекачването от едни жизнени линии на по-високи е възможно и тук се оказвам винаги в ролята на истинска Благовеста, защото за всекиго има и по-добър вариант. А онези хора, които са със стари програми и така са решили да бъдат в тази си опитност, просто не биха дошли да питат (мен или другиго от светлинните колеги) каквото и да било.

Нека ви уверя, че ангелите веднага ще ви покажат и оставят да усетите и помиришете вибрациите на тези по-високи жизнени хоризонти. И няма сърце, което да не трепне пред спомена (спомен за бъдещето – да, защото е заложен предварително) и очи, които да не се овлажнят – толкова силно е усещането.

И все пак истина е, че прекачването на жизнени линии в един само живот не е шега работа. То ви е дадено априори като вариант и все пак вие сте онези, които трябва да извървят пътя. Практиката със смяна на жизнени линии често привлича неудържимо, но и плаши. Ако някога сте били на кораб, който сменя посоката в силен вятър, ще разберете защо. Не искам да генерализирам нищо,  тъй като повечето случаи са строго индивидуални и все пак нещо обичайно е при смяната да има силни турбуленции. Ще трябва да се изправите очи в очи с най-дълбоките си страхове и най-упоритите си кошмари. Да покажете постоянство и да повтаряте едно и също многократно.

Ще трябва да снемете самоналожените маски на лицемерна скромност и да заявите с пълен глас какво избирате в живота си, може – о, ужас!, да заговорите и за корони и Божествени правомощия. Вие – скромният човек, смиреният служител.

Нека поясня, че без истинско смирение също със сигурност ще се оплетете в мрежите на его-то, но да ви обърна внимание на тънкостта, че божественото смирение не означава в никакъв случай собствено обезсилване. Та нали колкото повече любов, светлина, божествено великолепие и сила имаме, толкова повече можем да раздаваме. Ние служим най-добре, когато приемем максимума и започнем да го разпространяваме в земните мрежи. Това се нарича мащабно служене.

Ще трябва да обявите мечтите си и то на едро – не се безпокойте, ако има нужда от корекции, те така или иначе ще станат в хода на събитията за висшето благо на всички. Много често ми се случва човекът пред мен дори да не смее да огласи мечтите и страстите си (като рисуване, танци, пеене, канализиране, лечение и други високовибрационни занимания), тъй като априори не вярва, че това е възможно и ще му носи доходи. (Като начало е добре въобще да се освободим от досегашната си концепция за работа-заплата. Духът намира начини да ни преведе през временно трудните времена и – честно казано, всички оцеляватJ през периодите на най-неподправено шубе от неизвестното.)

Тук е важен именно скокът на доверието – ако не в чуждо ангелско и светлинно същество, то поне в собствения Висш Аз. Преди да получим новите възможности, трябва да проучим всички страни на цялото, затова е добре да се попитаме честно предварително готови ли сме на това? Имаме ли смелост да се откъснем от старото, дори ако това е познатата, но поомръзнала работа и недотам страстната, но удобна връзка? Защото ви уверявам – колкото и да сме подготвени, когато се случи, боли. И колкото по-бързо го направите в тези дни, толкова по-лесно ще ви бъде, защото сега именно се ражда, умножава и закрепва онази мрежа, която поддържа живот в най-високата вибрация и мечта.

Колкото до мен самата, не мога да кажа с баровска усмивка: “Споко, знам и овладях  всичко.” Истината е, че все още имам въпроси, бурни нощи, полета от неяснота и люспи за обелване. Но бурите минават все по-бързо, а в ежедневието животът на мечтите ми вече е ясно очертан – сама съм си господар, правя онези неща, които най-много ме вдъхновяват, общувам с хора, които аз избирам. И онова, което е наистина сигурно и неотменимо в живота ми е, че енергиите стават все по-силни, сеансите – все по-разтърсващи, завесата между нашето и високите измерения – все по-тънка и прозрачна. Дори там, където няма видима пътека, винаги има светлина, любов и подкрепяща енергия.

Със сигурност открих страстта на живота си, Обръщайки се назад, виждам, че от ранна възраст съм провеждала тази нишка –  "Искам да съм проводник на Божественото", но до преди четири-пет години наистина не знаех какво означава това и как ще стане. Който върви по пътя обаче разплита кълбото част по част. Така на този етап със сигурност знам, че най-голямата ми страст и любов е общуването с ангелските селения, и работата със светлина и звук в полза на всяка житейска сфера... Това проводничество обрамчи и другите ми дейности с нов смисъл. Любимата ми музика сега стана неизменна, силно лечебна част от практиките ми и вече я използвам съвсем целенасочено, във вибрация и интензивност избрани от мен, за да въздигам и разтопявам изкривявания. Писането също се превърна в израз и превод на Божественото, танците – и те станаха начин да предам свещената женска енергия. И нищо не ми доставя такова удоволствие, както да влизам в Акашовите записи, да виждам светналите очи около себе си и докоснатите сърца. Харесва ми да съм ритуалчица на Новото Време и да посрещам желаещите на портата с “Добре дошли.” Ето това е моята мечта в утвърдения й вариант. Всичко останало е декор и помощно средство, което се появява в свещения идеален за това момент, за мое висше благо, както за висшето благо на всички. Пречките по пътя – след като се усвои урока, се превръщат в дарове и благословии.

Август е добър месец за начертаване на нови сценарии и жизнени планове. Дори ако сте го правили вече, прегледайте какво сте си избрали и направете промени, ако се налага.

Полетете с най-смелите си мечти, защото материализиране дебне отвсякъде.
Няма коментари:

Публикуване на коментар