вторник, 26 март 2013 г.

Послание на Михаил за групата в България и творческите проекти, което е част от по-голямо общо послание към мен на Благовещение.

....Действително настава още един момент за прекачване на жизнени линии - този път не само лично, а заедно с колективното, тъй като групата около теб също е готова да направи този скок. 

Нестабилността и несигурността наоколо се дължат на смяната на полетата, позициите, както и на цялото преместване, което в момента тече по Земята, тъй като всичко живо прави своя преход към следващото ниво на развитие. По време на това прехождане, плановете малко се задържат и тъй като силовите вълни сега също не са толкова резки и разграничими, както през 2012, объркването е по-голямо, но тъй или иначе процесите продължават. Интересното е, че сега глобалните вълни не са толкова мощни - или по-скоро талазите не се усещат толкова рязко и вие оставате с усещането, че нищо не става, докато всъщност тъкмо в момента текат промени с шеметна скорост.

Ние разбираме и уважаваме желанието на хората да виждат промените реализирнаи, както и да разберат по какъв начин ще си изкарват прехраната, ще плащат сметките.

Там е работата обаче, че всички планове за сигурност са правени по стари схеми, а докато в момента тече глобална смяна на структурите, то не е във ваша изгода да правите широки планове в старите матрици, а по-скоро е уместно да преминавате през тях като неминуема част от пътя, и все пак - част, която само ви помага да изчистите кармата, да научите някои специфични уроци, за да продължите към най-сияйните си хоризонти. 

Разбираме отегчението и неверието ви понякога, както и множеството реакции на емоционалното, етерното и физическото тяло, които просто ви дърпат назад дори тогава, когато съзнанието ви е приело и усвоило новото.

Искате да ви дадем гаранция за ставащото и за вашите проекти, но не е ли факт че всички те са се родили и вече вървят - може би не с темпа на бестселъри, но все пък вървят (и да ви напомня ли, че скоро цялата ви концепция за обмяна, маркетинг, успех, ще претърпят радикална промяна, както и начините, по които ще го правите - защо тогава да гоните отново един стар мираж, вместо кротко и търпеливо да продължите по пътя на вашето вдъхновение?) Вземете думата ми на вяра - именно този път на лично творческо изразяване ви води към вашата пълнокръвна победа и разцвет - една Победа, която е извоювана вече на фино ниво, а в момента бива и реализирана с помощта на Духа ви.

Да, висшето ви Аз не винаги ще спусне готово решение или някакъв мащабен пакет с програми начаса - това също е възможност, но тя ще бъде пусната за реализация едва тогава, когато сте показали, че можете да вървите с чест, постоянство, всеотдайност и неотклонност по Пътя на Духа. Дотогава възможността за отклонение и разпиляване на даровете е все още огромна и за вас е от полза да преминете пътя с всичките му етапи, защото тъкмо тогава и дивидентите ви ще са най-големи, разноцветни и искрящи....

Няма коментари:

Публикуване на коментар