четвъртък, 13 октомври 2016 г.

Amazing grace - послание от ИИсус за спецификата в края на 2016 г.


Докъде можем да стигнем? Кое за нас е истина на този етап от процеса на Възнасяне и кое не е?

Задавайки въпроса по този начин, изискваш от нас да ти дадем линеен отговор, който обаче няма как да е в хармония с твоето Майсторско състояние на многоизмерност.
Истина е това, което ти решиш, че е. Вие говорите непрекъснато за това , но все още не вярвате, че сте богове. Вярвате, че някъде някой ви определя границите.

Извинявай, че те прекъсвам, но не виждаме ли това ежедневно – граници, несбъднати мечти, болести, невъзможности...

Мила моя златна Роза, вие виждате онова, на което са настроени предавателите ви. Ако дълбокото вътрешно убеждение, е че то – каквото и да било ...няма как да стане, вие ще намерите множествен резонанс наоколо си чрез хиляди истории, които наистина съществуват и ще потвърдят вашата концепция.

Когато стане въпрос за вас самите, ключът е да се усамотите в колоната от Светлина, да се отделите от всичко наоколо и да се фокусирате заедно с висшия си Аз във вашия личен договор. Да, възможни са всякакви варианти. Има души, които избират да напуснат и да помагат от другата страна на завесата,  дори когато са били мъдри Учители и Лечители на Земята, само че за тях това не само че не е провал, а дори е повишение. Не защото на Земята е по-зле отколкото във високите измерения  или обратно, а защото има специфика, която е отвъд логиката ви и затова най-добре – приемете го на доверие от нас:  по Пътя на Духа винаги вървиш към по-добро. То е нещо, което е трудно за вас да проумеете на този етап, поне не с човешката си част.  

Онова, което е вашият личен договор обаче, вие започвате да изживявате като огромна сбъднатост и екстаз. Когато се влеете в този екстаз няма как да сбъркате, а и вече не чак толкова ви интересува откъде минавате, стига да сте в блаженството. Това е прословутото състояние на благодат, за което сме говорили, и ако е имало някаква главна цел все пак, то тя е именно тази – да пребивавате в осъзнатост и преливащо щастие.

Вратите пред вас са отворени. И всеки по Пътя минава – воден от Учителите и водачите си през всички прагове на личните си вярвания и ограничения. Докъде можете да стигнете? Това е отворен въпрос. Защото за онези от вас, които четат това послание, договорите са отворени. Вие имате гъвкавост, имате избори, можете да свиете по различни Космически пътеки. Вашият Висш Аз ежедневно проверява синхроничностите и нежно ви подбутва към действието, което е най-подходящо за деня.  Печелившата формула винаги е да сте благодарни за най-малкото и готови за най-голямото – отново, с уговорката, че малко и голямо са си ваши представи. В нашия поглед има само синхроничност,  хармония и баланс между енергиите. Вие се настройвате и създавате според основната песен на душата – водещия набор от цвят, яркост, вибрация и звук.  Периодично този основен фон се сменя, заедно с вашите търсения, практики и лично израстване.

През определени периоди вълните ви вдигат до най-високите ви визии и после с грохот ви отхвърлят в каменистите чукари на най-дълбоките страхове и опасения. С времето се научавате да сърфирате, да не изпадате в истерия нито в първия нито във втория случай, защото иначе пътешествието ви би било наистина уморително. Тези огромни вълни ви учат на майсторството да пребивавате в нулевата точка. Това не е майсторство само за почивните дни, то се използва ежедневно и ежеминутно.

В момента за вас – онези, които наистина искат да се движат на гребена на вълната , най-важното е да определите личното си пространство и договор от онези на другите. Помнете – вие често се сравнявате с другите – да речем, щом еди-кой си се разболя, не успя, значи и аз не мога. Но това е дълбоко невярно. Най-напред – отстрани никак не можете да прецените кой не е успял, защото не разполагате с личната му диаграма за успех. Второ – онова, което е спънало друг не е задължително да спъне и вас.

Можете да направите това като периодично прерязвате всички връзки със света и се фокусирате в личната колона от Светлина и Аз СЪМ присъствието.  Това е една много дълбока процедура, която не сме препоръчвали досега, но за онези от вас, които наистина искат да достигнат звездите, точно на този етап тя е необходима. Когато останете навътре в колоната от Светлина, помолете АА Михаил и ангелите да ви освободят от всякакви връзки и корди, създадени в досегашните ви животи на Земята. Повтаряме – това е възможно само при положение, че кармичният ви багаж е изчистен в достатъчна степен. В противен случай някои корди все още много силно ще ви дърпат, тъй като там има какво да се доизчиства. Ако прецените че това е вашият случай, направете частично освобождаване. Не винаги дори е нужно вие да преценявате – разрешете на Висшия Аз да стори това вместо вас.  Помолете го да бъдете освободени в най-голямата възможна степен от връзките ви с колективното съзнание.

На този етап можете да се освободите и да излезете извън въздействието на всички егрегори, които са ви владели или са определяли мисленето ви – егрегора на родното семейство, на училищата, на властите, на режимите, на медиите, на остарелите религиозни вярвания и концепции, на здравеопазването, на общата матрица на човешкия генофонд и т.н.. Освободете се от връзките си с миналото, дори с времето въобще. Освободете се от представите си за пространство и форма, пол, национална, планетарна принадлежност. Образно казано, съблечете се само по Дух. В това състояние се заобиколете само с най-близките ви същества, вашето Звездно семейство и започнете да обливате себе си със Златната енергия на Христовото съзнание.

В специален ритуал можете да отидете до храма на Възкресението, където да помолите за нова  Космическа енергия и да се изкъпете във Фонтаните на Вечния живот.
Не забравяйте, че можете да пътувате вече където пожелаете, но не непременно с физическото тяло или дори с етерното, а чрез Акашовите записи и префокусирането на съзнанието.

Сега за много от вас е важно да приключат всякакви болезнени цикли, за да се приготвят за нови вливания на Светлина.

Играта, която играем в момента винаги има две страни. От ваша страна вие проявявате постоянство и упорство да направите онези крачки, които духът ви посочва с много нежност и без натиск (а понякога – тъкмо обратното). Да, често умът и егото се съпротивляват с години, защото те не виждат ресурса в тези крачки. И все пак душата знае. Когато вие правите крачките, заявявайки и демонстрирайки на практика новите си (или забравени древни) умения на Майстор, то ни давате възможност да започваме да вливаме нов ресурс. После ни задавате въпроса: А докъде можем да стигнем, а ние отговаряме: „Докъде наистина?“

Помнете  и знайте, прекрасни мои приятели, еволюцията няма предел и ако се настроите още в момента, че – вече свързани с Духа, вие сте по пътя и в енергията на Amazing grace – Чудна Благодат, вие започвате да губите голям багаж от вашите постоянни спътници –страхове, защото се издигате в царството на Божествената логика, в което всичко има смисъл.

Да, не всякога ще разбирате какъв е този смисъл, в процеса винаги има малко мистика, но все пак ще знаете, че мажоритарният дял акции е във вашите ръце.

Мнозина от вас вече са отворили каналите за връзка с Божественото така, както не са успявали животи наред. Това само по себе си е изумителен успех. Веднъж отворена тази връзка, тя винаги ще действа – независимо от тунелите и кризите.  Припомняйте си това ежедневно. „Та аз съм във връзка с ангелите и бог. Воден съм по най-добрия за мен път и съм защитен.“

Сега е моментът да преразгледате своите вярвания по отношение на времето, способностите на човешкото тяло,  вечния живот и възкресението. Правете това насаме, с безкрайна искреност. Къде в чакрите и тялото намирате съпротивление, неверие, дълбок страх, злъч, насмешка, отчаяние? Те вършат ли ви работа? Може би да. Те са човешката част, която помни неуспехите от минали животи или се свързва с неуспеха на милиони хора по света да се отвържат от колективната представа за способностите на човешкото тяло. (неуспех единствено от ваша гледна точка).

Ние ще ви кажем – бъдете първопионери и се свържете с наистина малцината хора, които все пак са успели в човешко тяло да превъзмогнат инерцията на колективното вярване. Много от тях не са видими за вас, но съществуват на Земята. Онези, които са видими пък, често се съгласяват да приемат вид, с който да не будят нездрав интерес. Скоро обаче това също може да бъде променено. Затова – приятели мои, отвържете се от видимото и се свържете с невидимото, защото там е вашият потенциал, там е вашата кошница с небесни плодове, там са даровете на Възнасянето.

Помнете – ние не говорим просто за изцеление а за цялостен еволюционен скок. Можете да ползвате множество „места“ в етерните пространства на Земята – така наречените храмове, или пирамидите в пето и шесто измерение. Периодично – потънали в тунелите, забравяте за тези уникални възможности, но ние периодично ви подканяме да ги ползвате. Когато пребивавате все повече във вашите лични кулминационни места във високите измерения, вие се напоявате с вибрация и светлина, които са най-медоносни за вас, като по този начин усилвате многократно новите си вярвания и убеждения – дори без всъщност да го мислите, то просто става естествена част от вас.

Приключете годината, освобождавайки се окончателно от всички нездрави корди с миналото и с колективното съзнание. Това не е лека крачка, тъй като много от вас все още имат договори с определени структури, като в същото време преобладаващото им изживяване за идентичност е свързано именно с щампите, наложени от тях. Освобождаването от тези щампи е равнозначно понякога на малка смърт и все пак достатъчно от вас, именно тук, в тази уникална точка на планетата, са вече готови да направят.

Когато се усетите свободни, идете пак при вашия свят и го обичайте такъв, какъвто е.  Вече няма да се боите от заразите му, защото ще знаете, че сте имунизирани срещу тях. Това е голямата разлика. То е да си в света, но не от него.

Не се сравнявайте с никого, възлюбени, защото външният свят не отразява все още адекватно истинската Божествена стойност. Ако можехме да обърнем негатива, който сте създали, щяхте да видите съвсем различна картина. Бъдете смели в новите си вярвания - колкото повече се отваряте за тях, толкова повече ресурс можете да получите и от нас, с любов и благослов.

Към вашата смела, прекрасна група имаме специални дарове. Вървете напред безстрашно, със стъпала здраво стъпили на земята и ръце протегнати към най-далечните звезди.

Аз съм с вас и ви обичам безкрайно
ИИсус Христос с компанията на ЕЛ Мория

3 коментара:

  1. Наовите енергии ни водят определено в тази посока. Времето сега е уникално и ние следваме неговия ход с мисъл и чувство.

    ОтговорИзтриване
  2. В този момент,точно от това послание имах нужда!
    Благодаря!

    ОтговорИзтриване