вторник, 23 февруари 2016 г.

Мисията ви се разгръща..

Аз Съм АА Михаил и съм тук, за да ви служа, подкрепям, закрилям и обичам.

Намирате се в много деликатен период. Няколко пласта вълни са на предела на издигането и пробива си. Всеки от вас обработва нова или вече провеждана информация в полето си. Тогава, когато информацията е вече приемана, интегрирането се разгръща в един нов пласт от развитието ви, с нова яркост, интензивност и ниво на усвояване. Много от вас подеха големите вълни през 2011 и 2012, след което преминаха през различни лични нива на изпитания, пресяване, интегриране и справяне с емоционални, психични и физични предизвикателства. Това са естествени периоди на отстъпление, понякога свиване в личната черупка и оттегляне навътре.

От една страна духът ви вече знае, че вие сте достигнати, докоснати от Лъчите на прозрението, мира, любовта и състраданието. Вие разбирате кои сте, защо сте тук. Вълнението, понякога дори истерията и еуфорията са огромни. След този енергиен пробив идва оттеглянето на вълната и тогава започвате да се чудите дали това Възнасяне е истина; тогава някак всичко, което сте разбрали изчезва и дава път на съмненията, страховете и паниката. Накъде вървя аз? Къде ме води моето утре? Ангели, възнесения, хубаво – но този реален живот си върви по пътя, а аз съм някъде като че ли заточен, гледам света през стъкло. Дали не се отдалечавам от хората? Това са много дълбоки, екзистенциални страхове и е от полза да им отделяте нужното внимание. Все пак, когато настъпи периодът на новото вливане, следва да усетите достатъчно бързо енергията и да излезете отново от скривалищата. И нека ви кажем, че вашето бъдеще не е в полосата, в която го търсите, нито в инерцията, по която все още се движи част от вас, която включва и физическото тяло. Вашето бъдеще е в друг пласт от съзнанието ви, който е все още твърде фин, което не го прави по-нереален, напротив – именно там е вашата висока и изстрадана истина.

Вашата енергия достига до уникални степени на интензивност и яркост. Физически, емоционално и психически обаче, вие все още се подготвяте да живеете изцяло в тази вибрация. Много често се люшкате в циклофренията или както сега го наричате – биполярното разстройство, на върховно сладостни моменти и пробиви, след което  отново се връщате в мрака на отчаянието и паниката. Само да знаеха психолозите, че повечето психични проблеми са всъщност Светлинни предизвикателства и разстройства в комуникацията между различните ви аспекти, както и недобро канализиране- стига Светлината на озареното ви Аз да докосне и събере всички тези аспекти, цялостността се възцарява. Всеки от вас, които сте на гребена, поне веднъж, а много от вас – многократно, са се издигали до осъзнаването, че са големи, силни и велики майстори, които наистина имат важна и уникална мисия в този живот. Следете усещанията си при тези думи – “важна и уникална мисия”. Приемате ли ги спокойно и с приятна, лека възбуда, или егото ви нажежава излишна грандомания? Вие наистина сте такива, това е нещо съвсем естествено за Майстора. В нашите селения светлината е видна, няма кой как да излъже. Скоро и вие ще можете да виждате достатъчно бързо истината за това кой кой е. По ред причини много от вас дълги години са били водени в безкрайни тунели, изчиствания, прозрения и не са имали ресурса и възможността да постигнат голям светски успех и влияние, а понякога дори са се отказали сами от това, в името на нещо привидно по-скромно, но свързано с любовта на сърцето им. Това е причината доста от вас да развият специфичен комплекс за непълноценност по отношение на светския успех и материалните си възможности. Така Служителят на Светлината скача от вълните на безпределно красивата си, обединителна мисия към дупките на личното си недоволство. Други от вас имат редовна работа и финансов успех, семейства, деца, но се чувстват все още недостатъчно силни в уменията си да канализират, да слушат интуицията си и да провеждат Светлина.

По света вече има доста наши пратеници, които очевидно успешно са интегрирали  духовната си мисия със светския успех, без да загубят при това основния си тон на чистота и служене.

В този период е особено ценно да се освободите от всички стари представи за себе си, както и от разочарованията на миналото, от спомена за провалите, кризите и тунелите, през които сте преминали. Всяко ваше преминаване е записано не с червени, а с огнени букви в Акашовите ви записи – това е атестат за храброст и постижение, което си остава само и единствено ваше, а даровете на духа сияят ярко в аурата ви. При все това емоционалната тегоба от тези дълбоко травмиращи понякога преминавания през здрачните зони на колективното съзнание и ниските измерения на астрала няма нужда да се превръща във ваше постоянно бреме. Тези изпитания несъмнено са укрепили духовните ви мускули, но сега за много от вас идва време за полет.

Забравете че сте били неадекватни, уплашени, слаби, безсилни, опитайте се да преодолеете съпротивата си към успеха, изобилието и размаха в мисията ви. Не ги изисквайте, но и не ги спирайте. Онова, което е било вчера, днес вече е различно и няма как другояче да бъде.

Физическите ви носители са преминали през многообразни етапи на взаимодействие със светлината и сега лека-полека привикват към нея. Много от вас все още са в преходни периоди и се чудят как и кога тази светлина ще стане видима и в тялото. Нека ви успокоим, че това е в ход. Знаете, че експериментът се прави за пръв път по този начин, като досегашните атестати са повече от вдъхновяващи. Всъщност, доста от вас отдавна преминаха много по-напред, отколкото сме планирали като минимум. Това вече само по себе си е удивително и изумително. В този период се вливат много силни потоци от сърцето на Майката/Баща Бог през Централното слънце към Земята, както и много други планети. Защото не се възнасяте само вие. Но това е друга тема на разговор Днес имате една изключителна възможност да приемете нови приливи Светлина от Висшия си Аз и да ускорите процесите на интегриране.

Помагайте си едни други като виждате светлината в ближния. По пътя често конфликтите именно между Служителите на Светлината могат да станат силни като експлозии. Ние показахме на Роханна каква е причината за тези дълбоки болки. В предишни животи различието във вярата е означавало предателство, наказвано с анатема, изхвърляне от ордена, групата, религиозната общност и често – смърт. Сега пак вие – небесните приятели, но и смъртни врагове от земното минало, се събирате, за да се научите най-накрая как да действате заедно. По пътя  вие изведнъж започвате да виждате едни в други бога, величието на вашия Божествен аз, а след това избухва някоя дълбока сянка от миналото. Тогава пък започвате да виждате в другия все още недоиздялания човек, с неговите несъвършенства и лични сенки. Това е естествена част от процеса, тъй като тези дълбоки рани искат своето време за изцеление.

Нека ви кажем обаче, че сега е дошъл моментът отново да видите Светлината, величието, бога в другия. Дори когато някое несъвършенство е ясно видимо за вас, префокусирайте погледа си и вижте Висшата сила в този човек. Вижте огромния му принос, цялата му изстрадана през вековете история, пламтящата любов, с която е отстоял своята частица от пъзела и продължава напред. Вече сме повтаряли нееднократно през различни посланици, че всички вие сте богове. В миналото се е смятало, че има един просветен, един пророк, един месия. Е, може и да са няколко, но все пак – единици. А сега се оказвате стотици, в перспектива -  хиляди и милиони. Защото на всекиго е даден шанса за просветление. Естествено е да се чудите как тези богове ще действат съвместно. Та нали трябва да има унифицирана истина и един на върха. Ако всеки започне да си богува ей така, то никой няма да слуша и да изпълнява божиите повели, защото ще има само богове. Нека обаче ви кажем, че в Христовата енергия всеки си знае много точно мястото и задачата, при което обожава именно онова, което той върши. В Христовата енергия няма място за борба и съревнование между боговете, защото задачите се разпределят ясно в съгласие в волята на Върховния Създател. Всеки знае, че за него има най-доброто, има от всичко, че негово не се губи, че може да твори в съгласие със законите на вселената.

Да, вие бяхте богове в тела преди еони и тогава объркахте конците. Точно затова сега толкова много се стараете – през сълзи, през болка, през желанието да избягате от тази планета, да забравите мъчителните чувства на страх, вина, предателство, смърт. Но вече толкова, толкова много направихте.

Намерете начин да развиете вътрешното си виждане и да погледнете на другия многоизмерно – не само малката човешка фасетка, а цялата история, цялостния, съвкупен Аз. Разширявайки отново виждането си за другия, ще можете с много хора от миналото да се отнесете по един съвсем нов начин, да простите неизбежните грешки и сривове по пътя и отново да вдигнете една нова, мощна вълна на обединение и разширения.

Забравете неуспехите, любими. Полетът на звездите е с вас, шепотът на Вселената ви зове да грабнете заслужената награда и да я живеете. Простете на себе си и на другите, пресейте злобата на ежедневието, защото тя не ви е необходима. Разрешете си да бъдете мащабни, великодушни, щедри, раздаващи, могъщи, велики!

Вашето величие може да се разгърне както в някое голямо мероприятие, така и в най-обикновена ситуация – даже понякога в спокойствие успявате да се разгърнете повече, защото не ви пречат собствените ви и колективни страхове. Както и да се случи обаче, живейте с този размах в душата си, защото пърхането на вашите криле прогонва последните сенки, а сърцето ви чува зова на тръбата, нежната музика на душата, която сега се интегрира във вас и ви моли да я приемете и да замените с нея какафониите от миналото.

Сега сме преценили, че можем да ви разкрием в още един план истината за България за групата тук. Това ще бъде извършено чрез ред послания през Ваня, която ще ги издаде в книга за вас. Ще бъдат дадени насоки и практики, за да можете да започнете работа с нов ентусиазъм.

Ние разбираме добре, че вие започвате да действате върху себе си голям възторг първоначално. След време обаче, той стихва и вие забравяте някои от нещата, които биха ви свършили чудесна работа, стига да бяхте продължили. Не ви съветваме да се опитвате да консумирате всичко, което хвърчи в ефира, защото информацията вече наистина е много и разнородна. Изберете си едно и ли няколко неща, които наистина ви докосват и ги следвайте с постоянство. В момента вливането на нова светлина от Висшия Аз ще ви подтикне да преосмислите неща, които сте отлагали от дълго време – начина си на живот, храненето, движението. Този миг е критичен в добрия смисъл на думата. Набрали сте инерция и сега не е времето да отказвате нищо хубаво на тялото и духа си. Практикувайте, дишайте, движете се, медитирайте. Дори вече да е минал първият гъдел, помнете, че периодично ще има нови и нови вливания на екстаз. Не позволявайте на свиващите енергии от околния свят да ви стегнат в менгемето си. Много от вас усещат вече с всички сетива, че в момента се движат в паралелен на основния тон коридор. И много от вас няма нужда да преседяват нито миг повече в неудобни за тях пространства. Когато премине първият страх от това, че напускате нещо познато и се озовавате в неизвестна територия, идва опиянението  да сте свободни, да бъдете себе си през всеки миг на деня, да дишате, пиете и пеете личния си рай.

Сексуалната енергия при много от вас се вдига и на моменти това може да причини силен дискомфорт, както във връзката ви със себе си, така и с другите. Причината е в това, че не знаете все още точно как да я канализирате, така че да ви върши работа. Нека ви кажем, че сега е дошъл моментът окончателно да се сдобрите с личната си сексуалност и да приемете тази част от себе си. Сексуалната енергия може да се освобождава не само чрез конкретен акт, но и чрез творчество, движение и служене.

Полето около всекиго – в зависимост от степента му на развитие, се разширява, задържайки много повече активна слънчева енергия и диамантени частици. Предизвикателството пред вас сега е да привикнете към тези нива на светлина, приемайки ги като естествени. Сърдечната чакра при мнозина претърпява интензивно преустройство, което също може да предизвика чувство за силен дискомфорт и паника. При жените настъпват промени с половата система, които са съобразени с модела на усъвършенстваното тяло на Homo Luminus. Започва се с женската репродуктивна система именно защото тя съдържа в дълбочина зародиша на новото. За известен период от време хормоналните баланси може да се разбъркат, предизвиквайки хаос и смут в ендокринната система, но заедно с интегрирането на светлината в етерното и емоционалното тяло, физическото започва да вибрира синхронично и да преизгражда нови системи от хормонални взаимоотношения.

Бъдете търпеливи със себе си и не забравяйте, че само съпротивата и неотработените страхове предизвикват отлагането на благодатта. Но тя е с вас и сега. И е достатъчно да я приемете като състояние, за да намалите значително, а след време изцелите напълно всичко онова, което ви безпокои. За много от вас сега е моментът да адресират всички оставащи неизцелени физически и психически болежки, защото новият период предполага това окончателно освобождение. Най-напред се освобождава менталното тяло – да речем, от идеята  “това не се лекува, то си е от естеството на човешката природа, точно аз не мога и не заслужавам” и т.н. Не забравяйте, че всичко онова, което сте учили за болестите и тяхната връзка с кармата и емоциите си остава истина. Сега я интегрирайте още по-дълбоко.

Разбира се, към сегашния етап вие сте в различни пускови точки от вашия процес, затова възприятията и усещанията ви може да са различни. Посланието обаче винаги се спуска не просто като текст, а като светлина, която да озари всекиго именно там, където е.

България и вие като група израствате мощно, стабилно. Нови посеви биват разпръсквани, а умелите градинари очакват пищен разцвет.

Позволете си да бъдете всичко онова, за което говорите. Може и да има известен дискомфорт, но всеки от вас се убеждава, че с напредването и това изчезва много, много бързо.

Моята светлина е с вас, във всяко отворено сърце. Световете са по-близо от всякога. Възползвайте се – за свое и общо благо.

Обичам ви и ви закрилям. Винаги.


АА Михаил.

2 коментара: